Kuva: Splash

Oikeudessa hävinnyt Kesha liikuttui saamastaan tuesta: "Olen itkenyt silmäni turvoksiin"

24.02.2016 12:15 - Tiina Svensk

Laulaja kertoi olevansa sanaton saamastaan tuesta oikeustaistelun keskellä.

Muun muassa jättihiteistään Tik Tok ja Crazy Kids tunnettu laulaja Kesha, 28, on taistellut oikeudessa tuottajaansa Dr. Lukea (Lukasz Gottwald) vastaan. Viime viikolla oikeus päätti, ettei muusikko voi purkaa sopimusta levy-yhtiönsä ja tuottajan kanssa. Artisti halusi purkaa sopimuksen, sillä hän väittää tuottajan huumanneen ja raiskanneen hänet. 

Konkreettista tukea kollegoilta

Uutisoimme jo aiemmin siitä, kuinka muun muassa supertähti Demi Lovato osoitti tukensa Keshalle Twitterissä. Voit lukea uutisen täältä. Nyt myös muut artistit, kuten Lady Gaga ja Iggy Azalea ovat osoittaneet tukensa ja myötätuntonsa sosiaalisessa mediassa tunnisteella #FreeKesha. 

Tukemisen lisäksi laulaja Taylor Swift lahjoitti Keshalle 22 7100 euroa tukeakseen häntä taloudellisesti oikeustaistelun aikana.

"Olen sanaton"

Julkisuuden henkilöiden lisäksi Keshan fanit ovat puolustaneet fania koko viikon. Huolimatta kohtaamistaan haasteista artisti kertoo tuntevansa olonsa rakastetuksi ja turvalliseksi. Kiitollisuuttaan Kesha osoittaa myös sosiaalisessa mediassa:

"Olen äärettömän kiitollinen. Sana 'kiitos' ei riitä, mutta se on kaikki mitä minulla on. Joten miljoonakertainen kiitos. Olen itkenyt silmäni turvoksiin saamani tuen ansiosta. Rakastan teitä kaikkia niin paljon", artisti kirjoittaa Instagramiin lisäämänsä kuvan mukana:

Lue myös: Demi Lovato tulistui Keshan oikeudenkäynnin tuloksesta: "Naisia ei uskota"

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat