Peto on irti! Antti Tuisku valtasi Latauslistan ykköspaikan

26.02.2015 20:00 - Noora Suomalainen

Antti Tuisku teki näyttävän paluun ja kiilasi suoraan Suomen Virallisen Latauslistan kärkeen.

Antti Tuiskun uusi biisi, Peto on irti, on saanut ihmiset aktiiviseksi ympäri sosiaalista mediaa, ja kappale on jo nyt päässyt monien listojojen kärkeen. Nyt se yltää myös Suomen Virallisen Latauslistan ykköspaikalle. YouTubessa biisin musiikkivideota on katsottu jo yli 428 000 kertaa.

Listasijoituksensa samana pitävät tälläkin viikolla Ellie Goulding sijalla kaksi biisillään Love Me Like You Do ja Elastinen kappaleellaan Eteen ja ylös sijalla kolme. Sannin kappale 2080-Luvulla oli viime viikolla sijalla 15, mutta tällä viikolla se on noussut upeasti sijalle neljä. Viidennellä sijalla pysyy Martin Tungevaagin Samsara 2015.

Listalle palasi tällä viikolla kolme biisiä. Pitbullin ja Ne-Yon biisi Time of Our Lives on sijalla 20, Selena Gomez on sijalla 22 kappaleellaan The Heart Want What It Wants ja Tove Lon Talking Body yltää sijalle 30.

Antti Tuiskun lisäksi listalle on päässyt seitsemän uutuusbiisiä. Sijalle kahdeksan yltää Zedd kappaleellaan I Want You To Know, Krista Siegfriedsin kaunis uutuus On & Off on sijalla 13, John Legend and Common on sijalla 17 biisillään Glory ja suomalainen uutuus Neljän Ruusun Sininen sunnuntai yltää sijalle 19.

Jaetulla sijalla 24 on tällä viikolla kolme biisiä. Kwabsin biisi Walk, Juha Tapion Copacabana ja ipanema ja The Weekndin kappale Earned It.

Latauslista TOP 5

1. Antti Tuisku - Peto on irti

2. Ellie Goulding - Love Me Like You Do

3. Elastinen - Eteen ja ylös

4. Sanni - 2080-Luvulla

5. Martin Tungevaag, Emila - Samsara 2015

Katso Tuiskun mielipiteitä jakanut musiikkivideo alta:

Tämän viikon Latauslista löytyy kokonaisuudessaan täältä.

Lue myös: Antti Tuisku kommentoi tulevaa albumiaan: Laittaa lanteet heilumaan

Kilpailut

Uusimmat