Prayer in C on luotu hitiksi - listakärjessä jo kymmenettä viikkoa

18.09.2014 20:00 - Susanna Karttunen

Prayer in C on saksalaisen musiikkituottajan Robin Schulzin uuteen uskoon laittama versio kappaleesta, jonka ranskalais-israelilaisen muusikkokaksikko julkaisi vuonna 2010. Raikkaan bilebiisin suosio ei ota hiipuakseen.

Haloo Helsinki! ei anna periksi Suomen virallisen Latauslistan ykkössijastaan. Beibi-single on keikkunut listalla jo viisi viikkoa ja on viime viikon tapaan jälleen ykkösenä.

Robin Schulzin, Lilly Woodin ja the Prickin Prayer In C pitää viime viikkoisen kakkossijansa. Huiman suosion saavuttanut biisi on Latauslistalla jo kymmenettä viikkoa. Voit katsoa kappaleen musiikkivideon artikkelin lopusta.

Calvin Harrisin hittibiisi Blame yltää toisella listaviikollaan jo kolmoseksi, nousten viime viikosta 16 sijaa. Blame on toinen single Harrisin tulevalta neljänneltä studioalbumilta.

Neljänneksi tällä viikolla kapuava Arttu Wiskarin Sirpa-single, jolla esiintyy myös Ulpu. Kolmatta viikkoa listalla oleva kappale on noussut viime viikosta yhdellä sijalla.

Kolmatta viikkoa Latauslistalla ollut Jenni Vartiaisen kaunis Eden-kappale on jälleen tippunut, mutta pysyttelee vielä sinnikkäästi viiden kärjessä.

Uusia tulokkaita ovat Meghan Trainorin All About That Bass sijalla 13, Lenny Kravitzin The Pleasure and the Pain sijalla 18 sekä Jukka Pojan Crazybailaaja sijalla 29. Sijalla 20 nähdään listatulokkaana myös Iggy Azalean Black Widow, jolla laulaa myös Rita Ora.

Listapalaajat ovat tällä viikolla kaksi kaunista nuorta brittiartistia. He ovat Suomessa viime viikolla esiintynyt brittiartisti Charlie XCX Boom Clap -kappaleellaan sijalla 24 sekä sijalla 30 Britannian X Factorista julkisuuteen noussut Ella Henderson debyyttisinglellään Ghost.

Latauslistan viiden kärki:

1. Haloo Helsinki! - Beibi
2. Robin Schulz, Lilly Wood & the Prick - Prayer In C
3. Calvin Harris - Blame (feat. John Newman)
4. Arttu Wiskari - Sirpa (feat. Ulpu)
5. Jenni Vartiainen - Eden

Katso Latauslista kokonaisuudessaan täältä.

Kilpailut

Uusimmat