Sannin herkkä uutuusbiisi kipusi Latauslistan kärkeen

05.03.2015 20:00 - Noora Suomalainen

Suomalaiset sijoittuvat hyvin tämän viikon Suomen Virallisella Latauslistalla.

Tämäkin viikko on suomalaisten artistien juhlaa, ainakin jos katsoo listan viiden kärkeä.

Sannin biisi 2080-Luvulla valtasi tällä viikon Latauslistan kärkisijan ja tiputti viime viikon ykkösen Antti Tuiskun pois kärjestä. Sijalla kaksi on viime viikon tapaan Ellie Goulding kappaleellaan Love Me Like You Do.

Jaetulla sijalla kolme on suomalaisten suosikit Elastinen biisillään Eteen ja ylös ja viime viikon voittaja Antti Tuisku Peto on irti -uutuudellaan. Martin Tungevaag jatkaa sijalla viisi Samsara 2015 -kappaleellaan.

Listapalaajia on tällä kertaa neljä kappaletta. Emma Gaalassa hyvin pärjännyt Haloo Helsinki! saa nostettua Beibi-biisinsä takaisin listalle jaetulle sijalle 11. Sian kappale Chandelier nousee taas takaisin listalle ja on jaetulla sijalla 15. Satin Circuksen Crossroads on sijalla 17 ja sijalla 29 on Galantis biisillään Runaway (U & I).

Uutuuksia löytyy Latauslistalta kuusi. Major Lazer on sijalla 13 biisillään Lean On, Asan Mä haluun olla hippi on jaetulla sijalla 19 ja Kanye Westin All Day yltää sijalle 23. Skrillexin uutuus Where Are Ü Now, jossa on mukana myös Justin Bieber, on sijalla 25. Haloo Helsinki! saa myös uutuusbiisinsä Parempaan päin listalle sijalle 27.

Tulevien Euroviisujen Suomen edustaja, Pertti Kurikan Nimipäivät, pääsee elämänsä ensimmäistä kertaa Suomen Viralliselle Latauslistalle mukaan. Heidän kappaleensa Aina mun pitää on listan sijalla 15.

Latauslista TOP 5

1. Sanni - 2080-Luvulla

2. Ellie Goulding - Love Me Like You Do

3. Elastinen - Eteen ja ylös

3. Antti Tuisku - Peto on irti

5. Martin Tungevaag, Emila - Samsara 2015

Katso Sannin musiikkivideo alta:

Tämän viikon Latauslista löytyy kokonaisuudessaan täältä.

Lue myös: Sannin uutuussingle osuu syvälle jokaiseen, joka on joskus eronnut - kuuntele

Kilpailut

Uusimmat