Suomalaisartisti Ellinoora: Haaveissa yhteistyö Elli Haloon kanssa

10.03.2015 08:15 - Karoliina Kotala

Kovassa nosteessa oleva suomalaisartisti Ellinoora valmistelee parhaillaan ensimmäistä levyään. Tulevaisuuden haaveissa on kuitenkin myös artistiyhteistyö.

Ensimmäisen sinkkunsa Ei hävittävää (AEIOUAO) hiljattain julkaissut Ellinoora on tehnyt ensimmäisellä levyllään yhteistyötä Kuningasidea-yhtyeestä tutun VäinöVäinön kanssa, jota laulajatar kertoo ihailevansa suuresti. Toinen levyn teossa mukana ollut suomalaismuusikko on Samae Koskinen, joka on yksi Ellinooran idoleista.

- Tulevaisuudessa olisi hienoa tehdä yhteistyötä Haloo Helsinki! -yhtyeestä tutun Elli Haloon kanssa. Hän on mielettömän hieno tekstittäjä ja laulaja. Myös räppäri Asa on pitkään ollut minulle tärkeä artisti, Ellinoora paljastaa.

Artistilta löytyy myös neuvo niille, joilla on haaveissa muusikon ura.

- Tärkeintä on olla rehellinen itselleen eikä antaa muiden määrittää sinua. Olen sen kokenut kantapään kautta. On myös tärkeää, ettei anna epävarmuuden syödä luovuutta, vaan jos haluaa tehdä biisejä, niin sitten pitää istua ja kirjoittaa. Mikään ei tule ilmaiseksi. Tärkeintä on kuitenkin se, että itse on tyytyväinen. Se on vilpitöntä ja aitoa.

Kuuntele alta ensimmäinen sinkku Ei hävittävää (AEIOUAO).

Kilpailut

Uusimmat