Suomalaislaulaja yllättää: Voisin ottaa äidin laulamaan levylle!

29.09.2016 09:00 - Anna Hopi

Lassi Valtonen kysyy musiikillisia neuvoja levylleen omalta äidiltä.

Idols-ohjelmassa viisi vuotta sitten julkisuuteen noussit Lassi Valtonen ei mielellään esittele työn alle olevia kappaleitaan keskeneräisenä muille. On kuitenkin yksi ihminen, jolle kaikesta voi kertoa varauksetta.

- Tuleva levy on kuin päiväkirjani viimeisen kolmen vuoden ajalta. Tein ne yksin. Ei niitä paljon uskalla soittaa ilman, että tekee valmiiksi. No, äidille niitä voi soitella... sanoo Lassi ujosti kulmien alta katsellen.

- Kyllä se ihan rehellisesti uskaltaa sanoa. Jos se ei tykkää, niin sanoo suoraan. Pidän äitiä yhtenä parhaimmista laulajista. Hän osaa laulaa, joten häneltä on hyvä kysyä mielipiteitä. Ei tietenkään pelkästään äidin mielipide paina, jos itse tykkään kappaleesta, laitan sen levylle.

Valtosen perheessä musiikki on raikanut ihan Lassin lapsuudesta asti.

- Iskä soitti kitaraa ja äiti on laulanut kaikenlaista karaokea. Harmi, kun hän ei ole koskaan lähtenyt keikkajuttuihin mukaan.

Viihdealalla on tavattu niitäkin tapauksia, joissa artisti on tehnyt dueton perheenjäsenensä kanssa - hyvänä esimerkkinä Suvi Teräsniska ja hänen Oskari-veljensä yhteiskappale Pettävällä jäällä. Onko Lassi koskaan miettinyt mandollisuutta duettoon äitinsä kanssa?

- On se ollut mielessä. Ei se ole mahdoton ajatus ollenkaan. Jos vain saa sellaisen biisin tehtyä.

Lue myös: Vieläkö muistat Lassi Valtosen? Idols-tähti tekee paluun uudella kappaleella

Kilpailut

Uusimmat