Kuva: Mikko Räsänen

Suomalaislaulajan eeppinen kömmähdys - meni keikkapaikalle vuoden liian aikaisin

12.09.2016 12:57 - Anna Hopi

Laulaja Antti Railio vaihtoi autossa kiireesti pukua päälle, koska luuli olevansa menossa hääkeikalle.

Mies ajoi Tampereelle hääkeikalle kiireellä, koska pelkäsi myöhästyvänsä keikalta. Toisin kuitenkin kävi.

- Mietin, että ehdimmekö ajoissa Tampereen tuomiokirkkoon esittämään häihin uutta biisiäni. Kun pääsimme paikalle, niin ihmettelimme, että aivan tyhjä kirkko. Osoittautuikin näin, että kirkko oli oikea ja vuosi vähän väärä, huvittunut Antti Railio kertoi pari päivää sitten julkaisemallaan Instagram-videolla.

Laulajan mukaan hän oli paikalla vuoden liian aikaisin. Asia selvisi, kun hän soitti tutulle morsiamelle, joka vahvisti, että häät ovat vasta vuonna 2017.

- Nyt jos on joku, joka haluaa Tampereelta keikan, nyt voisi lähteä aika hyvään hintaan, voitaisiin Teemun kanssa tulla veivaamaan. Ajateltiin mennä tästä nyt syömään, ja ihmettelemään, miten näin pääsi käymään. Voi voi meitä.

Hahhahhaa... WÄÄRÄ VUOSI!!!! #anttirailio #moka #hauskaa

A video posted by Antti Railio (@antti_railio) on


Uusi aluevaltaus syksyllä

Antti Railion syksyssä puhaltavat mielenkiintoiset tuulet. Hän laajentaa repertuaariaan puhekeikalle Täysii-seminaariin, joka järjestetään Tampere-talossa 15. lokakuuta. Hyvinvointi-tapahtuman tämänvuotinen teema on muutos, ja Railio kertoo yleisölle oman tarinansa. Hänelle puhujapaikka on iso juttu.

- Olen pari kertaa miettinyt, että mitä olenkaan menossa tekemään, kyseessä on ihan uusi juttu. Kun olen valmistellut puhetta, on ollut tosi hyvä mieli. Ja tunne siitä, että olen tekemässä jotain oikeasti tärkeää ja hyvää juttua. Miksipäs näitä ei voisi tehdä jatkossa enemmänkin, hymyilee Railio.

- Tahdon saada aikaan ahaa-elämyksen ihmisissä. Toivon monelle, joka on siellä, että he löytävät vastauksia asioihin, jotka vaivaavat. Itselläkin tiettyjä asioita oli ihan silmien edessä, mutta jotenkin liian lähellä, ettei niitä osannut käsitellä. Haluan myös jättää kysymyksiä muhimaan kuulijalle, antaa siemenen, josta voi kasvaa se parantava oksa, joka saa puskemaan läpi paksummankin roudan, kohti valoa!

Lue lisää Täysii-seminaarista täältä.

Lue myös: Antti Railio löysi uralleen uuden suunnan - katso paluuvideo

Kilpailut

Uusimmat