Kuva: AOP

Suosikkiartisti The Weeknd avoimena huumeidenkäytöstään: 'Huumeet ovat kuin tukipylväs'

05.12.2016 18:15 - Senja Rapila

Starboy-hittikappaleen luoja myöntää, että huumeet auttavat häntä löytämään inspiraation.

Vastikään mallikaunotar Bella Hadidista, 20, eronnut laulaja The Weeknd, 26, on myöntänyt viimeisimmässä haastattelussaan, että turvautuu usein musiikkia tehdessään huumausaineisiin. 

The Weeknd on kertonut, että huumeet olivat hänen tukipilarinsa uran alkuaikoina. Vaikka nykyään hän pärjääkin hyvin ilman huumeita, hän hakee silti ajoittain tukea niistä.

- Kun ei ollut mitään muuta kuin musiikintekoa, se oli hyvin raskasta. Huumeet olivat tukipylvääni. Ensimmäisellä levylläni oli kappaleita, jotka olivat seitsemän minuuttia pitkiä... Jaarittelua, mitä tahansa ajatuksia mitä minulla oli, kun olin huumeiden vaikutuksen alaisena. En kuitenkaan näe, että tekisin sitä nykypäivänä, The Weeknd on kertonut The Guardian -lehdelle.

- Olen kuitenkin täysin rehellinen sinulle. Viimeisten parin levyn aikana palasin jälleen siihen. Jopa tällä uudella albumilla. Kun sinulla on kirjoittamiskammo, joskus sitä vain ajattelee, että en pysty tähän selvin päin.

Kerroimme myös aiemmin, että Hadid ja The Weeknd kohtasivat lavalla vain muutama päivä eronsa jälkeen Victoria's Secretin muotinäytöksessä, Pariisissa. Entiset rakastavaiset näyttivät kuitenkin eronneen sovussa, sillä he vaihtoivat kohteliaita ja kunnioittavia katseita muotinäytöksen aikana.

Lähde: Female First

Lue myös: Bella ja Gigi Hadidin äiti jakoi tyttäristään paljastavan lapsuuskuvan - aiheutti suurta närää

Kilpailut

Uusimmat