Tästäkö syystä Suomen Idols-voittajat eivät menesty?

05.09.2011 22:00 -

Idols-kisassa voittajaksi selvinneet kilpailijat ovat jääneet menneinä vuosina liki poikkeuksetta heikommille sijoituksille selvinneiden kisaajien varjoon. Voice tiedusteli tuoreimmalta Idols-voittaja Martti Saariselta hänen näkemystään aiheesta.

Suomen Idolsissa menneinä vuosina esimerkiksi kakkoseksi selvinneet Anna Puu, Anna Abreu ja Katri Ylander ovat nauttineet enemmän suosiota kuin voiton vieneet kisaajat. Tämän kuun lopussa ensimmäisen levynsä julkaiseva Saarinen kertoi Voicelle, mikä tähän on saattanut olla syynä.

- En usko, että sijoituksella on tekemistä sen suosion kanssa. Enemmänkin kyse on siitä, millaista musiikkia tekee. Biisit ovat ratkaiseva tekijä. Ehkä aikaisempina vuosina voittajien albumien jälkeen julkaistut Idols-kisaajien levyt ovat olleet sellaisia, että niihin on ehditty käyttää enemmän aikaa ja ajatusta?

Saarinen itse on tyytyväinen siihen, kuinka hänen ensilevynsä teko sujui mutkattomasti varsin tiukasta aikataulusta huolimatta.

- Tämän levyn kohdalla pystyttiin muutamassa kuukaudessa puristamaan homma juuri niin kuin pitikin. Itse myös olen tiennyt heti kättelyssä, että Suomi-rock on musiikillinen linjani. Se tulee minulla sydämestä ja jos se tulee sydämestä, niin sinne se myös menee.

Kilpailut

Uusimmat