Tuomas Holopainen laulajakohusta: Meillä ei ole velvollisuutta ruotia asioita!

19.11.2012 18:15 - Eeva Rajala

Nightwish nousi hiljattain taas julkisuuteen jäsenvaihdosten vuoksi. Mediassa onkin ahkerasti spekuloitu, kenen syy Anette Olzonin lähtö on ja mitä oikeasti tapahtui. 

Tällä hetkellä Nightwishin laulajana toimii väliaikaisesti hollantilainen Floor Jansen.  Olzonin lähtö ja lähdön syyt ovat kiinnostaneet mediaa melkoisesti. Nightwish-säveltäjä Tuomas Holopainen on bändikavereidensa kanssa yrittänyt pysyä kaukana median spekuloinnista, koska sitä ei kannata päästää ihon alle.

- Lähinnä se on siinä mielessä imartelevaa, että olemme varmaan tehneet jossain vaiheessa uraa jotain niin isoa ja tunteisiin vetoavaa, että tämä näin hirveästi kiinnostaa ihmisiä. Inhottavampihan se olisi, jos laulaja vaihtuu ja ketään ei kiinnosta, Holopainen kertoo Voicelle.

Toisaalta Holopainen muistuttaa, ettei Nightwish ole politiikkaa, vaan bändi.

- Koemme vahvasti, ettei meillä ole minkäännäköistä velvollisuutta lähteä ruotimaan asioita, koska tämä on yksityisasia. Tämä on yhteisymmärryksessä tapahtunut avioero ja se siitä. Teimme tiedotteen, jossa selitettiin, miksi näin tapahtui juuri niin tarkasti kuin meidän mielestä tarvitsee selittää ja katse on tosiaan tulevaisuudessa, Holopainen jatkaa.

Seuraavaksi Nightwish keskittyy uuteen fantasiaelokuvaansa Imaginaerum, joka saa ensi-iltansa tulevana perjantaina. Katso elokuvan traileri alta:

Kilpailut

Uusimmat