Kuva: AOP

Tuttu rokkari vaihtoi musiikkityylinsä elektronisempaan - syy aiemman bändin luhistumiselle?

01.08.2016 16:15 - Senja Rapila

Buckcherry-laulaja Josh Todd on aloittanut bändin kitaristin kanssa uuden projektin, jota kutsutaan nimellä Spraygun War.

Yhdysvaltalainen hard rock -yhtye Buckcherry on viime vuosien aikana pitänyt hiljaiseloa. Vuonna 2001 kolme bändin jäsentä jätti yhtyeen musiikillisten erimielisyyksien vuoksi, jonka jälkeen vuonna 2002 yhtyeen laulaja Josh Todd lähti perässä.

Nyt Todd on kuitenkin julkaissut Buckcherry-kitaristin Stevie D.'n kanssa uuden EP:n, jolla kaksikko esittelee uudistunutta musiikkityyliään. Spraygun War -bändin uusi EP kulkee nimellä Into The Blackness.

- Menin katsomaan Straight Outta Compton, joka on N.W.A:sta kertova elokuva. Kasvoin Orange Countyssä, Kaliforniassa, joten Straight Outta Compton oli minulle ja ystävilleni tärkeä levy. Sekoilin yleensä sen levyn tahtiin ja tarina on uskomaton itsessään. Nautin siitä, se oli hyvin inspiroiva, Todd on kertonut viime vuonna haastattelussa.

Laulaja on myös kertonut Australian Rolling Stonelle, että he ovat julkaisemassa Buckcherryn kanssa EP:n, joka seuraa viime vuoden Rock 'N' Roll -albumia. Mysteeriksi kuitenkin jää, oliko Toddin uusi musiikillinen linjaus syy sille, miksi Buckcherry luhistui alunperin vuonna 2002.

Voit kuunnella Toddin uuden projektin musiikkia alapuolelta.

Buckcherry on monelle tuttu bändi muun muassa kappaleestaan Next 2 You.

Lähde: Blabber Mouth

Lue myös: Onko tuore Brittiräppäri maailman nopein? Haastaa Eminemin

Lue myös: Kuka päästi koirat ulos? Mysteeriin saatiin vihdoin vastaus

Kilpailut

Uusimmat