Uskomatonta! Latauslistan Top 30 -listaa hallitsee 20 Vain elämää -kappaletta

13.11.2014 20:00 - Susanna Karttunen

Uudet Vain elämää -kappaleet hullaannuttivat suomalaiset.  

Moni tämän viikon Suomen virallista Latauslistaa tarkasteleva joutuu varmasti aluksi epäilemään silmiään. Top 30 näyttää nimittäin ensivilkaisulta enemmänkin Vain elämää -albumien biisilistalta kuin listaukselta Suomen ladatuimmista kappaleista.

Tällä viikolla Latauslistan 30 parhaan joukossa on yhteensä 20 Vain elämää -kappaletta. Listan 13 kärki koostuu pelkästään kyseisessä ohjelmassa syntyneistä kappaleista.

Listan ykkösenä on Toni Wirtasen versio Paula Koivuniemen kappaleesta Sata kesää, tuhat yötä. Kappale on listalla toista viikkoa ja se nousi viime viikosta neljä sijaa. Toisella sijalla on ensimmäistä viikkoa listalla oleva Paula Vesalan versio Apulannan kappaleesta Pahempi toistaan.

Elastisen PMMP:n kappaleesta Oo siellä jossain mun tehty versio on ensimmäisellä listaviikollaan sijalla kolme. Paula Vesalan versio Fintelligenssin kappaleesta Sori pitää viime viikon listapaikkansa sijalla neljä. Elastisen Naurava kulkuri on tippunut listalla viidenneksi viime viikkoiselta toiselta sijaltaan. Alun perin Vesa-Matti Loirin esittämä kappale on ollut listalla kahdeksan viikkoa.

Muita listalla ensimmäistä kertaa nähtäviä Vain elämää -kappaleita ovat Paula Vesalan Elegia sijalla 8, Elastisen Kun kuuntelen Tomppaa sijalla 9, Samuli Edelmannin Kuuleeko yö sijalla 11, Vesa-Matti Loirin Armo sijalla 12, Elastisen Minä ja hän sijalla 15 sekä Mitä kuuluu sijalla 16, Jenni Vartiaisen Lautturi sijalla 18 ja Paula Koivuniemen Koneeseen kadonnut sijalla 20. Jenni Vartiaisen Anna mulle piiskaa palaa listalle sijalle 28.

Vain elämää -kappaleiden lisäksi uusia tulokkaista listalla ovat One Directionin Ready to Run sijalla 14 sekä jaetulla 25. sijalla Selena Gomezin The Heart Wants What It Wants sekä One Directionin Where Do Broken Hearts Go.

Latauslistan viiden kärki:

1. Toni Wirtanen - Sata kesää, tuhat yötä
2. Paula Vesala - Pahempi toistaan
3. Elastinen - Oo siellä jossain mun
4. Paula Vesala - Sori
5. Elastinen - Naurava kulkuri

Katso Latauslista kokonaisuudessaan täältä.

Kilpailut

Uusimmat