Vain elämää -ohjelmalla kiistaton vaikutus: Apulanta jyrää Latauslistalla

09.10.2014 20:00 - Susanna Karttunen

Tällä viikolla Suomen virallisella Latauslistalla nähdään paljon Vain elämää -kappaleita ja liuta uusia tulokkaita.

Suomen virallisen Latauslistan ykkösenä kekkuloi toista viikkoa Elastisen räppiversio Vesa-Matti Loirin kappaleesta Naurava kulkuri. Kappale on ollut listalla nyt kolme viikkoa.

Myös toisella sijalla näkyy Vain elämää -sarjan vaikutus, sillä Apulannan Armo on noussut suosioon pitkästä aikaa vieraillen ensi kertaa Latauslistalla. Suomalaiset innostuivat kappaleesta uudestaan, kun viime perjantain Vain elämää -jaksossa kuultiin Vesa-Matti Loirin koskettava esitys vuonna 2005 julkaistusta kappaleesta.

Kolmantena Latauslistalla on Haloo Helsingin! kahdeksatta viikkoa listalla oleva Beibi, joka on sinkku bändin uudelta Kiitos ei ole kirosana -albumilta. Kyseinen levy nousi tällä viikolla koko maailman Spotify-listan sadan kuunnelluimman albumin joukkoon.

Aviciin uusi kappale The Days pitää listan neljättä sijaa ja viidentenä on Jonne Aaronin Yksin, joka on tippunut sijan viime viikosta.

Vain elämää -sarjan vaikutus Latauslistaan ei jää pelkästään kahden kärkeen. Sijalla 11 nimittäin nähdään pitkästä aikaa Apulannan Koneeseen kadonnut ja ensinäyttäytymisensä listalla tekevät bändin kappaleet Pahempi toistaan sijalla 13 ja Teit meistä kauniin sijalla 21. Myös Samuli Edelmannin versio kappaleesta Teit meistä kauniin on sijalla 15.

Muita uusia listatulokkaita ovat Jenni Vartiaisen Susta enkelit pitävät huolta sijalla 12 ja Vanki sijalla 18. Listalta löytyvät ensikertaa myös AC/DC:n Play Ball sijalla 16, Haloo Helsingin! Kiitos ei ole kirosana sijalla 17, John Legendin All of Me sijalla 22, AronChupan I'm an Albatraoz sijalla 24, Maroon 5:n Animals sijalla 29 sekä David Guettan Dangerous sijalla 30.

Latauslistan viiden kärki:

1. Elastinen - Naurava kulkuri
2. Apulanta - Armo
3. Haloo Helsinki! - Beibi
4. Avicii - The Days
5. Jonne Aaron - Yksin

Katso Latauslista kokonaisuudessaan täältä.

Kilpailut

Uusimmat