Kuva: Mikko Räsänen

We Love the 90's valitsi festarijuontajaksi viime vuoden esiintyjän

04.03.2016 14:16 - Mikko Räsänen

Radio Novan Retroperjantaita juontava Oku Luukkainen pääsee tapaamaan kaikki idolinsa.

Oku Luukkainen esiintyi viime elokuussa We Love the 90's -festivaaleilla. Keikka meni niin hyvin, että Luukkainen buukattiin esiintymään myös tämän vuoden tapahtumaan. Hän kuitenkin sai iloisen yllätyksen, sillä hänet haluttiin oman dj-keikkansa lisäksi myös koko festivaalin juontajaksi. 

- Tämä on todella suuri kunnia. Esiintyjälistalla ovat lähes kaikki 90-luvun eurodance-idolini, joten tämä on minulle ihan hillittömän iso juttu.

Luukkainen on juontanut pitkään Retroperjantai-ohjelmaa, joka kuullaan nykyisin Radio Novan perjantai-illoissa. Ohjelmansa ja dj-keikkojensa myötä hän on jo päässyt tapaamaan useita dance-tähtiä ja ystävystynytkin monien kanssa.

- Ysäriartistien kesken on vahva yhteenkuuluvuuden tunne. Kaikkia yhdistää rakkaus tuohon aikaan ja sen musiikkiin. 

Festivaalin pääesiintyjistä Scooter on jo Luukkaiselle hyvinkin tuttu, koska hän on esiintynyt Scooterin lämppärinä Helsingin ja Vaasan jäähallikeikoilla, mutta esimerkiksi DJ Bobon Luukkainen tapaa ensimmäistä kertaa.

- Odotan taas huikeaa festivaalia. Ja kun nyt juontajana pääsen tapaamaan tähtiä, voi olla, että backstagella tulee otettua eeppisiä yhteiskuvia Retroperjantain Facebook-ryhmässä jaettavaksi, Luukkainen vihjaa. 

Katso alta video, jossa Oku Luukkainen paljastaa, mikä saa hänet käytännössä joka viikonloppu lähtemään tien päälle dj-keikoille, vaikka takana on täysi työviikko radiojuontajan arkea. 

Lue myös: Millainen on eurodance-dj:n työpäivä? Katso kuvagalleria

Kilpailut

Uusimmat