Kuva: AOP

Reality-kaunottaren julkaisema kuva pikkusiskostaan nousi otsikoihin - "hän on kuin Barbie!"

09.06.2017 09:45 - Rea Tallgren / rea.tallgren@bauermedia.fi

Lucy Mecklenburgh saattoi arvata, millaisen huomioarvon bikinikuva hänen siskostaan saisi aikaan - ja kenties julkaisikin kuvan juuri siksi.

Lucy Mecklenburgh, 25, on tullut tutuksi The Only Way Is Essex -sarjasta. Nainen on nauttinut kestojulkisuutta Englannissa jo useamman vuoden ajan ja esimerkiksi hänen parisuhde-elämäänsä seurataan tablodeissa tarkasti.

Nyt nainen on kuitenkin yllättänyt monet seuraajansa julkaisemalla kuvan todella kauniista pikkusiskostaan Lydiasta, 21. Kuvassa siskostaan poiketen täysin blondi Lydia poseeraa pienissä, vaaleanpunaisissa bikineissä. 

Nettikansa on innostunut kuvasta suunnattomasti. Pikkusiskon ulkonäkö on kerännyt lyhyessä ajassa hurjan määrän kehuja ja kommentteja. Daily Mail on nostanut otsikkoon kommentin, jossa Lydian sanotaan näyttävän "aivan Barbielta"

Lucy saattoi arvata, kuinka paljon huomiota kuva herättäisi ja julkaisi sen kenties juuri siksi. Syy lienee se, että kuvassa hänen pikkusiskonsa poseeraa bikineissä, joita Lucy myy omassa nettikaupassaan. 

Katso otsikoihin noussut kuva alta. 

Neljä vuotta siskoaan vanhempi Lucy ei suinkaan jää kakkoseksi ulkonäöllisesti pienemmälle sisarelleen. Juuri ennen siskostaan julkaisemaa kuvaa kaunotar oli julkaissut Instagramissa kauniin kuvan, jossa hän itse poseerasi tummissa alusvaatteissa. 

Seuraajia Lucylla on Instagramissa yli 1,2 miljoonaa. 

Lue myös: Muistatko vielä Snookien? Katso miltä kehonrakennukseen ihastunut reality-tähti näyttää nykyisin

Lue myös: Seksiä ja sekoilua - poikkeuksellisen härski reality-ohjelma saapuu Suomeen

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat