"Maailman seksikkäin uimapukumalli" esiintyy Instagram-videolla täysin alastomana - K18

14.10.2016 15:45 - Senni Loikala

Kansikuvauksissa oleva malli julkaisi Instagramissa videon, jossa hän esiintyy ilman rihman kiertämää.

Puolalais-amerikkalainen Joanna Krupa, 37, on luonut uraa niin mallina kuin myös tosi-tv-tähtenä. Hän on poseerannut kansikuvamallina monille lehdille ja esiintynyt kahdesti Playboy-lehdessä. Maxim-miestenlehti on nimennyt Krupan ”maailman seksikkäimmäksi uimapukumalliksi.” Television puolelta Krupa on tullut amerikkalaisille tutuksi esimerkiksi Amerikan Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta, kuin myös Top Model -ja The Real Housewifes of Miami -sarjoista.

Nyt mallikaunotar on julkaissut Instagramissa videon, jossa hän on täysin alastomana. Kriittisimpiä paikkoja videolla ei näy. Videolla Krupa poseeraa parvekkeella ja ihastelee edessä avautuvaa maisemaa - palmuja ja turkoosia merta.

Krupa liputtaa alatunnisteiden avulla positiivisen elämänasenteen puolesta. Hän käyttää muun muassa alatunnisteita #loveyourself, #saynotohate, #allnatural ja #nofilterneeded, eli vapaasti suomennettuna #rakastaitseäsi, #sanoeivihalle, #täysinluomu ja #eifiltteriä.

Torstaina julkaistusta videosta on tullut hetkessä hitti. Sitä on katsottu alle vuorokaudessa jo 184 00 kertaa. Pystyt katsomaan videon alta.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Krupa on riisunut vaatteensa kuvauksissa. Pääset katsomaan alastonkuvan, jonka avulla malli ajaa eläinten oikeuksia, tästä.

Kilpailut

Uusimmat