Kuva: AOP

Tyrmäävän amerikkalaisnäyttelijän Playboy-kuvat leviävät netissä: "Rakastan omaa ihoani"

19.10.2016 08:15 - Senni Loikala

Uuden parisuhteen aloittanut Bella Thorne nähdään legendaarisen miestenlehden tulevassa numerossa.

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja Voguellekin poseerannut malli Bella Thorne, 19, esiintyy Amerikan Playboy-miestenlehden marraskuun numerossa. Hänet nähdään otoksissa satiinivaatteissa ja paidassa, joka on auki ja jonka alla Thornella ei ole rintaliivejä. Kuvien yhteydessä kerrotaan, ettei niihin ole käytetty filtteriä. Pääset katsomaan kuvat tästä.

Thorne kertoo Playboylle, että hän saa ihmisiltä usein kritiikkiä sosiaalisessa mediassa julkaisemistaan, paljasta pintaa näyttävistä valokuvistaan. Näyttelijä on vihainen tällaisia henkilöitä kohtaan.

- Heille minä sanon, että painukaa v*ttuun. Jotkut yrittävät häpäistä naista sillä, että hänen seksikkyyttään pitäisi peittää, mutta minä olen nainen, joka rakastaa ihoa. Rakastan omaa ihoani, rakastan naisten ihoa, rakastan miesten ihoa, Thorne avautuu.

Näyttelijä kertoo, ettei hän aio muuttaa itseään miksikään, mitä hän ei ole. Hän aikoo jatkaa paljastavien kuvien julkaisemista jatkossakin, koska hän pitää vartalon esittelemistä itsevarmuuden merkkinä.

Bella Thorne 2016. (kuva: AOP)

Kesällä Thorne oli otsikoissa kerrottuaan julkisuudessa biseksuaalisuudestaan. Tällä hetkellä näyttelijä seurustelee näyttelijä Tyler Poseyn kanssa. Katso kuvat rakastuneelta näyttävästä parista tästä.

Lähde: Playboy

Kilpailut

Uusimmat