Kuva: Fotolia

Hääpari palkkasi häihinsä "ammattikuvaajan" - saapui myöhässä ja otti selfieitä

13.04.2016 16:45 - Senja Rapila

Pariskunnan mukaan ammattilaiseksi esittäytynyt tyttö osoittautui täysin amatööriksi, mutta se selvisi vasta häiden jälkeen.

Mitä sinä tekisit, jos hyvin palkattu hääkuvaajasi osoittautuisikin epäammattimaiseksi? Brittiläinen pariskunta on joutunut ikävän tilanteen eteen, kun heidän palkkaamansa valokuvaaja osoittautui täydelliseksi pettymykseksi

Katastrofaalinen tilanne sai alkunsa siitä, kun Paul ja Chareen Wheatley palkkasivat 20-vuotiaan Chloen kuvaamaan häänsä noin 630 euron hinnalla. Hintaan sisältyi yhdeksän tuntia kuvausta. 

- Chloe sanoi meille että on ammattimainen ja nouseva valokuvaaja, joka yrittää tehdä nimeä itselleen. Hän oli luotettavan näköinen, joten luotimme hänen. Olimme liiankin luottavaisia, sulhanen kertoi Metro-lehdelle.

Lopulta valokuvaaja vahvisti saapumisensa häihin vasta häitä edeltävänä iltana. Häistä hän myöhästyi 45 minuuttia ja vietti hääparin mukaan suurimman osan ajastaan valokuvauskopissa ottamassa kuvia itsestään.

- Sen jälkeen kun maksoimme hänelle ennakkoon, emme saaneet häneen enää yhteyttä. Emme uskoneet, että hän tulisi häihin, kunnes hän laittoi viestiä kymmeneltä illalla häitä edeltävänä iltana.

Vaikka valokuvauksen hintaan sisältyi yhdeksän tuntia kuvausta, pariskunta sai vain 15 kuvaa itselleen koko illalta. Kuvista löytyi myös otoksia kuvaajasta itsestään. Pääset katsomaan pariskunnan epäonnistuneita hääkuvia täältä.

Lähde: Metro

Lue myös: Palkittu hääkuvaaja kertoo, mitä kannattaa ottaa huomioon kuvaajan valinnassa: "Halpa on riski"

Lue myös: Tuore äiti järkyttyi: Nimesivät lapsen isän ehdotuksen mukaan - nimi olikin peräisin miehen eksältä

Kilpailut

Uusimmat