Kuva: Fotolia

Pelastus piereskelijöille: Uusi keksintö vangitsee hajut alushousuihin

21.04.2016 22:45 - Iiro Myllymäki

Tuote lupaa poistaa kiusalliset pierun hajut kokonaan.

Intiassa on kehitelty ratkaisua usein kovin kiusalliseen vaivaan – haiseviin pieruihin. Gas Odor Neutralizer (GOS) -tuote (”Pierunhajun poistaja”) lupaa poistaa pierun hajut helposti ja näin ”antaa paremman elämän” ihmisille.

”Tuote on helppokäyttöinen ja helppo hävittää ja se istuu alushousuihin helposti. Se on superhygieeninen suojus, joka imee sisäänsä kaikki ikävät ja nolottavat ilmavaivojesi hajut”, GOS mainostaa tuotteen mainosvideon Youtube-esittelytekstissä.

Samaisessa tekstissä tuotteen tarpeellisuutta perustellaan sillä, että tutkimusten mukaan keskivertoihminen pieraisee 14-15 kertaa päivässä ja pieremisen tarve saattaa yllättää epäsopivissa tilanteissa. Tekstin mukaan pierujen pidätteleminen voi ”johtaa elämänmittaisiin ja vakaviin terveysongelmiin”, joten hajut poistava suojus on vastaus ongelmiin.

Näyttää pikkuhousunsuojalta

Itse mainoksessa nähdään, kuinka miehensä pieruihin kyllästynyt nainen ojentaa miehelleen hajunpoistajan. Lopun havainnollistavissa kuvissa tuote näyttää epäilyttävän paljon alushousuihin sujautettavalta pikkuhousunsuojalta. Katso hindiksi puhuttu mainos alta:

Jos pierun hajun poistaja tulee Suomeen myyntiin, aiotko ottaa tuotteen kokeiluun?

Lue myös: Montako pierua päivässä on vielä normaalia? 

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat