Kuva: Fotolia

Uusi nettideittisivusto auttaa löytämään sopivan kumppanin hajun perusteella

23.02.2016 16:15 - Emma Ylistalo

"Tuoksudeittailu" nimeä kantava sivusto lähettää asiakkailleen paitoja haisteltavaksi.

Uusi nettideittisivusto lupaa löytää sinulle sopivan sielunkumppanin perustuen tuoksujenne yhteensopivuuteen.

Smell Dating -nimeä kantava nettideittisivusto luottaa kehon tuoksujen voimaan, kun etsitään sopivaa kumppania. New Yorkissa toimiva yritys lähettää 25 dollarilla sinulle t-paidan, jota sinun tulee käyttää kolme päivää ja kolme yötä -ilman deodoranttia tai hajuvesiä, sillä ne sotkevat luonnollisen hajusi.

Tämän jälkeen t-paita palautetaan palveluun, jossa se leikataan palasiksi ja lähetetään potentiaalisille kumppaniehdokkaille. Vastavuoroisesti sinä saat paloja t-paidoista, joita puolisokandidaatit ovat käyttäneet. Jos kiinnostut ihmisestä, joka on myös valinnut sinut hajun perusteella, saatte toistenne yhteystiedot.

Syy löytyy menneisyydestä

Idea perustuu siihen, että kun kyse on kumppanin etsimisestä, meitä johtaa molekulaarinen intuitio ja mieltymys feronomeihin. Toisin sanoen meissä on vieläkin jäljellä luolaihmistä, jota ohjaavat vaistonvaraiset vihjeet, jotka voivat todella saada meidät syttymään.

Tämä myös selittää miksi saatat olla kiinnostunut toisesta Tinderissä, mutta et enää tunne samaa, kun tapaatte drinkkien äärellä.

Erityisen mielenkiintoista tässä palvelussa on se, että Smell Dating -sivusto ei kysy sukupuolta tai suuntautumista. Heidän mukaansa sen voi kertoa hajun perusteella.

"Suurin osa tutkijoista on sitä mieltä, että ihmisen perinnöllinen yhteensopivuus, sukupuoli, ikä ja taipumus sairastumiselle heijastuvat heidän hajuunsa", kerrotaan kyseisellä nettideittisivustolla.


Lähde: Women's Health

Lue myös: Penikselle voi nykyään pukea smokin

Kilpailut

Uusimmat