Kuva: Fotolia

6-vuotiaalle pojalle tehtiin kauneusleikkaus kiusaamisen takia - "ennen hänelle naurettiin"

05.10.2015 21:15 - Rea Tallgren

Gage Berger kärsi kiusaamisesta korviensa takia. Hänen vanhempansa päättivät auttaa häntä ja varasivat hänelle ajan leikkaukseen. 

Gage Berger on vasta kuusivuotias pikkupoika, mutta hänelle on jo tehty kauneuskirurginen operaatio. Gagella oli ennen isot korvat, ja häntä kiusattiin niistä armotta. 

- Lapset haukkuivat, että hänellä on tontun korvat ja hänelle naureskellaan, hänen isänsä kertoo. 

Pieni mies oli luonnollisesti asiasta surullinen. Hänen vanhempansa päättivät tehdä kaikkensa auttaakseen Gagea. Heidän tapauksessaan se tarkoitti plastiikkakirurgin pakeille menemistä. 

Gagelle varattiin leikkaus, jossa hänen korvansa kiristettiin tikeillä kiinni niiden takana olevaan kohtaan pikkumiehen päässä. Näin Gagen korvista saatiin vähemmän huomiota herättävät. Mukana leikkauksessa oli Gagen pehmolelutiikeri, joka Gagen mukaan sai myös uudet korvat operaatiossa. 

Gage itse on uusiin korviinsa täysin tyytyväinen. Vanhempien valinta viedä lapsensa kauneusleikkaukseen jakaa kuitenkin mielipiteitä. Osa ymmärtää vanhempien ratkaisun suojella lastaan radikaaleinkin keinoin, toisten mielestä on sairasta lähteä muuttamaan lapsen ulkonäköä vain, koska häntä kiusataan sen takia. Mitä mieltä sinä olet? 

Katso video Gagesta alta. 


Kilpailut

Uusimmat