Kuva: Fotolia

Danny, 27, väittää olevansa Englannin halutuin poikamies: "Olen ollut sängyssä 2500:n naisen kanssa"

28.04.2016 11:15 - Rea Tallgren

Danny Wagster antaa omille sänkytaidoilleen arvosanan 11 - asteikoilla yhdestä kymmeneen siis.

Danny Wagster on 27-vuotias personal trainer ja omien sanojensa mukaan Englannin isoin peluri. Mies kertoo maanneensa ainakin 2500 naisen kanssa. Hänellä saattaa myös olla useampia naisia saman illan aikana. 

- Kerran, kun olin hotellissa, luonani kävi neljä naista saman illan aikana. En ehtinyt edes vaihtaa lakanoita välissä! Danny sanoo. 

Vain kauniita naisia

Danny sanoo ymmärtävänsä esileikin tarkoituksen, mutta puhumisen nimeen hän ei juurikaan vanno. Hän sanoo, että naiset suorastaan roikkuvat hänessä hänen mennessään ulos juhlimaan. 

Ulkonäöstään tarkka mies sanoo valitsevansa aina vain kauniita naisia, mutta lisää, että joskus hänen humalatilansa "vaikuttaa hänen arviointikykyynsä". Danny kertoo, että mikäli hän herää "ruman" naisen vierestä, hän "soittaa naiselle taksin ja laittaa daamin ulos odottamaan." 

Danny sanoo, ettei hänellä ole kiirettä sitoutua. Viimeksi, kun hän seurusteli, petti hän tyttöystäväänsä omien sanojensa mukaan yli 50 naisen kanssa.

"En suostu käyttämään ehkäisyä"

Dannyn mukaan kondomit eivät "ole hänen juttunsa." Mies ei suostukaan käyttämään niitä, ja onkin viimeisen vuoden aikana saanut raskaaksi kaksi naista. Molemmat heistä tekivät abortin. 

Danny kertoo, että hänen omalle isällään on yhteensä 12 lasta eri naisten kanssa. Dannyä isyys ei kuitenkaan kiinnosta. Hänen mielestään vastuu siitä, ettei hänelle synny lehtolapsia, on naisilla, joiden kanssa hän menee sänkyyn.

- Jos nainen suostuu harrastamaan seksiä ilman kondomia, on hänen velvollisuutensa myös pitää huoli siitä, että hän käyttää jotain muuta ehkäisyä, Danny perustelee. 

Todellinen herrasmies?

Miehen Twitter-käytös kertoo paljon hänen luonteestaan. Mies muun muassa jakaa tuntemattomien naisia kuvia ja arvostelee heidän ulkonäköään todella julmasti. Hän vitsailee raiskauksista ja haukkuu naisia lehmiksi. 

Hänen tilinsä sisältää myös useita kuvia, jotka hän on napannut salaa kaupungilla. Niissä nähdään muun muassa tuntemattomien naisten takapuolia, joita hän arvostelee läskeiksi ja oksettaviksi. 

Yksi nainen on sanoutunut tiukasti irti Dannyn elämäntyylistä ja tavasta kohdella muita. Se on hänen äitinsä, jonka kanssa mies kertoo väliensä olevan hyvin tulehtuneet.

Daily Mailin uutisoitua hänen elämäntyylistään ja tavasta, jolla hän suhtautuu naisiin, on hän saanut paljon palautetta Twitterissä. Palautteisiin mies on vastannut suunnattoman tylysti ja haukkuen viestejä laittaneita ihmisiä melkoisin sanankääntein. 

Katso kuvia Dannysta alta. Uskotko hänen puheitaan siitä, kuinka suosittu hän on naisten keskuudessa?

Lue myös: Kuva, johon lähes jokainen nuori aikuinen pystyy samaistumaan, leviää netissä - katso

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat