Kuva: Fotolia

Hirvittääkö lanteiden ketkutus? Viiden vinkin avulla sinäkin olet tanssitaituri

29.04.2016 21:45 - Joose Koskiranta

Unohda ympäristösi ja heiluta vartaloasi - tanssiminen on helpompaa kuin luuletkaan.

Tanssilla on monia terveydellisiä vaikutuksia. Saat liikuntaa, rytmitajusi paranee ja mielialasi kohenee. Sinun ei tarvitse olla huipputanssija näyttääksesi coolilta lattialla. Heittäytymällä ja hymyilemällä pääset jo pitkälle.

Ennen kuin aloitat heiluttamaan lanteita, muista nämä viisi asiaa.

1. Löydä rytmi

Laita lempikappaleesi soimaan ja ala liikkumaan musiikin tahtiin, niin iskostat rytmin vartaloosi. Päästyäsi alkuun ota koko kroppasi mukaan. Hip-hopin ja RnB:n tahtiin on yleensä helpoin tanssia. 

2. Näytä rennolta

Käsien käyttö on tärkeä osa tanssimista. Pidä ne rentoina, ja nosta toinen tai molemmat pään ylle. Voit myös liikuttaa niitä sivulta sivulle. Jos tanssit jonkun kanssa, vie kätesi hänen olkapäille tai lantiolla.

3. Harjoittele

Treenaa peilin edessä, keittiössä ja suihkussa. Mitä enemmän tanssit, sitä paremmaksi tulet. Lisäksi löydät uusia, cooleja liikkeitä.

4. Käytä kasvojasi

Musiikin tahtiin laulaminen on sallittua. Jos haluat tehdä tanssistasi vieläkin seksikkäämpää, hymyile kevyesti ja anna hiustesi tippua kasvojesi eteen. Siten viestität, että nautit tanssimisesta ja musiikista.

5. Varasta liikkeitä

Inspiroidu hyvien tanssijoiden, kuten Beyoncén ja Rihannan liikkeistä. Tsekkaa heidän musiikkivideoitaan ja omaksu heidän muuvinsa. Kun kuulet heidän kappaleensa soivan, olet valmis näyttämään mitä osaat.

Lue myös: Anna Abreu treenasi seksikästä lantion vatkausta - katso

Lähde: Woman

Kilpailut

Uusimmat