Kuva: Voice

Huomaatko, mikä virhe kuvassa on? Moni ei selviä todella yksinkertaisesta nettihaasteesta

29.04.2016 08:45 - Rea Tallgren

Kun ratkaisun saa selville, tekisi mieli potkaista itseään, koska ei ole sitä hoksannut.

Mirror on uutisoinut kuvasta, joka sisältää yksinkertaisen virheen. Kuitenkin vain todella harvat pystyvät annetussa ajassa huomaamaan, mikä kuvassa on vialla. Katso kuva alta ja saat selville, kuulutko niihin harvoihin, jotka virheen hoksaavat. Aikaa kuvan katsomiseen on 15 sekuntia. Kerromme vastauksen alempana. 

(kuva: Voice)

Olemme aikaisemminkin kertoneet arvoituksista, joista selviävät vain harvat. Puolitoista viikkoa sitten kerroimme netissä leviävästä lääkäriaiheisesta arvoituksesta, jonka vastauksen keksii vain kolme prosenttia sitä yrittävistä. Pääset lukemaan tuosta arvoituksesta tästä.

(kuva: Fotolia)

Mutta nyt siihen vastaukseen. Ensimmäiseksi katsoit luultavasti numeroita ja yritit etsiä, puuttuuko välistä joku numero. Sitten mietit, onko virhe se, että numero kymmenen puuttuu. Kumpikaan näistä ei kuitenkaan ole oikea vastaus.

Vastaus on itse asiassa niin yksinkertainen, että kun nyt saat sen tietää, ihmettelet, miksi et huomannut sitä. Kysymyksessä on nimittäin kaksi kertaa sana "mikä." Ärsyttävää, eikö? Ihmismieli kuitenkin toimii niin, että värit ja numerot varastavat huomion ensimmäisenä ja varsinkin, kun aikaraja painaa päälle, on vastaus lähes mahdoton huomata. 

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat