Kuva: Fotolia

Instagram-tili, joka tarjoaa vertaistukea kaikille äideille – katso hulvattomat kuvat

25.11.2015 12:45 - Reetta Haverinen

Monet kaunistelevat Instagramissa arkeaan, mutta onneksi on niitäkin, jotka eivät arkaile paljastaa sosiaalisessa mediassa keittiön tiskivuoria, pölyisiä kirjahyllyjä tai pieleen menneitä kokkailuja. 

Äitien arki ei ole aina ruusuilla tanssimista. Tämä käy selväksi Woman in real life –Instagram-tilin kuvista, jonka otokset paljastavat, minkälaista perhearjen pyörittäminen todellisuudessa on: pyykkikasoja, leluvuoria, tahraisia keittiötasoja, ketsupilla töhrittyjä seiniä ja itkukohtauksia keskellä kauppakeskusta.

Täydellisen arjen illuusio

Kuvat lämmittävät taatusti monen äidin sydäntä, sillä usein ihmiset kaunistelevat Instagramissa jakamissaan kuvissaan arkeaan muille: keittiön pöytä on katettu kauniisti, lapset hymyilevät hyvin puettuina kyläreissulle lähdettäessä ja puhdasta olohuoneen pöytää koristaa tuore tulppaanikimppu.

Woman in Real Life –tilin kuvien selaamisen jälkeen monet naiset voivat kuitenkin huokaista helpotuksesta: kaaosmainen elämä on täysin normaalia! Silotellut sisustuskuvat ja kauniit kattaukset paljastavat vain pienen osan siitä, mitä kodin arki todellisuudessa on.







Lue myös: Perheenäidin hulvattomat meemit iskevät suoraan nauruhermoon, katso


Kilpailut

Uusimmat