Instagramin lemmikkitilit ovat tuottoisa bisnes - julkaisusta jopa yli 2000 euroa

18.02.2016 14:15 - Pauliina Jokinen

Suosittujen lemmikkien Instagram-tilit ovat tuottoisia lemmikkien omistajille.

Söpöt lemmikit, hauskat possut, suloiset koiranpennut ja erikoiset otukset ovat Instagramin suosikkiseurattavia. Hyvää mieltä tuottavilla eläintileillä voi olla runsaastikin seuraajia ja parhaimmillaan siitä voi tulla jopa tuottoisa bisnes omistajalle.

Haamurajana pidetään 100 000 seuraajaa. Tuon seuraajamäärän jälkeen julkaisuilla on mahdollista tehdä rahaa. Independent-lehden mukaan suosittujen Instagramin lemmikkitilien ylläpitäjät voivat ansaita yhdellä julkaisulla jopa yli 2000 dollaria eli noin 1700 euroa.

Ne lemmikkitilit, joilla on 150 0000 - 200 000 seuraajaa, voivat myydä julkaisujaan mainostajille yli 3000 dollarin eli noin 2700 euron hintaan.

Kaikkein suosituimmilla eläintileillä on tätäkin enemmän seuraajia.

Jiff the Pomerain -tilillä on yli kaksi miljoonaa seuraajaa. Pienen koiran elämää seuraava tili on kerännyt myös Facebookiin yli miljoonan seuraajan fanisivuston.


King Charles Spaniel -tilin ylläpitäjä, lemmikin omistaja Katie Sturino kertoi Time-lehdelle ilmiöstä. Sturinon ylläpitämällä Instagram-tilillä on yli 350 000 seuraajaa.

- Ne, joilla on yli puoli miljoonaa seuraajaa, saavat suuria summia. He ovat rikastuneet tileillä toden teolla, Sturino kuvaili.

Osa omistajista on rikastunut tileillään niin paljon, että he ovat saattaneet lopettaa päivätyönsä. Näin on käynyt Mensweardog-tilin ylläpitäjälle. Bodhi-koiran omistaja ansaitsee tilillä noin 15 000 dollaria kuukaudessa.

Rahat tulevat pääosin mainostajilta, joiden kanssa Bohdin omistaja tekee yhteistyötä. Kuvissa koira on puettu miestenvaatteisiin ja yritykset maksavat mainosrahaa tilin ylläpitäjälle. Bodhi on tehnyt yhteistyötä muun muassa Coachin, Ted Bakerin ja ASOS:n kanssa.

Lue myös: Adidaksen julkaisema kuva naisparista suututti asiakkaita - yhtiö vastasi napakasti

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat