Kuva: Fotolia

Miltä Disney-prinsessat näyttävät vanhoina? Katso

06.11.2015 15:15 - Reetta Haverinen

Jos Disney-elokuvista tutut prinsessat eläisivät oikeasti, eivät hekään voisi välttyä harmaantuvilta hiuksilta tai rypyiltä silmäkulmissa.

Anonyymina pysyvä Facebook-artisti Life, Art and Times –blogin takana on muokannut sileähipiäisistä Disney-prinsessoista astetta realistisempia hahmotelmia. Kuvanmuokkaustaidot ovat bloggaajalla hallussa, sillä päivitetyt muotokuvat prinsessoista ovat varsin taidokkaita. Ideana artistilla on ollut tehdä prinsessoista sen ikäisiä kuin he oikeasti olisivat, kun ottaa huomioon elokuvan, josta he aikoinaan tulivat tunnetuksi, julkaisuajankohdan. 

Esimerkiksi Kaunotar ja Hirviö –elokuvan kaunotar Belle olisi tällä hetkellä 41-vuotias, sillä nainen oli 17-vuotias, kun piirroselokuva sai ensi-iltansa vuonna 1991. Vanhin Disney-prinsessoista olisi kuitenkin Lumikki, joka olisi vuonna 2015 92-vuotias! Iästään huolimatta seitsemän kääpiön kanssa seikkaillut kaunotar näyttäisi olevan vielä vanhuusvuosinaan varsin elegantti leidi, katso vaikka itse. Pääset kuviin tästä.


Kilpailut

Uusimmat