Kuva: Fotolia

Mitä ihmettä? Englantilaisessa yliopistossa voi opiskella masturbointia 

04.10.2015 15:45 - Mika Parikka

Vastaavanlaisilla kursseilla saisi varmasti myös koulusta lintsaavat teinipojat innostumaan opiskelusta. 

Masturboimisen jaloa taitoa voi opiskella Sheffieldin yliopistossa, Englannissa. Kyse ei ole siitä, etteikö opiskelijat osaisi masturboida, vaan lähinnä siitä, että he voivat ymmärtää sitä paremmin ja syvemmin. Opiskelijoita on jopa kannusettu itsenäiseen työskentelyyn. Uutinen kuulostaa kaiken kaikkiaan todella oudolta. 

Joidenkin pettymykseksi masturboimisen sijaan tunneilla kuitenkin luetaan ja opiskellaan aiheeseen liittyvää kirjallisuutta. Kurssi kantaa nimeä The Art of Masturbation, joka tarkoittaa suoraan kännettynä masturboimisen tieteitä. Kurssia pyörittää Sheffieldin yliopiston Englannin kirjallisuuden opiskelijat. 

Kurssin lukulistalla on esimerkiksi sellainen teos kuin EK Sedgwickin Jane Austin and The Masturbating Girl. Kannattaa siis hommata kirja, jos alan kirjallisuus on lähellä sydäntä. 

Kurssille ilmottautunut opiskelija Laura Bell oli ennen kurssin alkamista hieman epäröivä.

"Hieman pelkään kuinka havainnollistava kurssi tulee olemaan, kun jo kurssin nimikin viittaa käteen vetämiseen. Toivottavasti siellä ei masturboida käytännöntasolla", Bell pohti. 

Vastaavanlaisella kurssilla saisi luultavasti ainakin koulusta lintsaavat teinipojat innostumaan opiskelusta, joten tätä voisi suositella myös Suomalaisille koululaitoksille.


Lue myös: Masturbointi edistää hyvinvointia - 5 syytä sooloseksin harrastamiselle

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat