Kuva: Fotolia

Nainen etsi äitiään 15 vuotta - jälleennäkeminen sisälsi uskomattoman yllätyksen

05.03.2016 10:15 - Iiro Myllymäki

Vastaus tyttären kysymyksiin oli lähempänä kuin hän arvasikaan.

Maailma on pieni, sai todeta amerikkalainen Jenny Thomas, 40, löydettyään kadoksissa olleen äitinsä 15 vuoden etsinnän jälkeen.

Thomas osallistui TLC-tv-kanavan Long Lost Family -ohjelmaan, jossa pyritään yhdistämään ihmiset uudelleen kadonneiden sukulaistensa kanssa. Ohjelmassa Thomas sai tietää, että hän oli tietämättään ollut tiiviissä työsuhteessa äitinsä kanssa kahden vuoden ajan.

Työtoveri paljastui äidiksi

Metro-sivuston mukaan äiti ja tytär työskentelivät samassa sairaalassa New Yorkissa. Thomasin äidin Nina Valdezin toimenkuvaan kuului potilaiden siirtäminen paikasta toiseen, kun taas Thomas työskenteli osa-aikaisena hoitoteknikkona.

Naiset olivat keskenään tekemisissä päivittäin, ja heillä oli toverillinen työsuhde. Thomas otti uutiset vastaan järkyttyneenä.

- Olin vuosien ajan katsonut niin moniin kasvoihin miettien, voisiko tuossa olla äitini. Sillä aikaa olin todella katsonut sitä naista, joka joskus tunsi minut tyttärenään, Thomas sanoo.

Valdez oli aikanaan luopunut tyttärestään, koska häpeä aviottomasta lapsesta oli niin suuri. Tapausta käsittelevä Long Lost Family -jakso nähdään keväällä sarjassa, joka alkaa Yhdysvalloissa sunnuntaina.

Lue myös: Vannoitko, ettei sinusta tule äitisi kaltaista? Tutkijat todistivat, ettet voi sille mitään

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat