Kuva: Fotolia

Nainen jäi pettämisestä kiinni todella nololla tavalla - Snapchat paljasti!

27.10.2015 12:45 - Mika Parikka

Olkoon tämä jälleen kerran opetus siitä, että pettäjät jäävät ennen pitkää aina kiinni.

Teknologian kehityttyä suuretkaan välimatkat eivät enää estä intiimiä hetkeä partnerin kanssa. Vaikka kosketukseen ei välttämättä pääse, niin paljasta pintaa voi silti tarjota vaikkapa kuvien muodossa. Snapchat soveltuu tähän tarkoitukseen kuin nyrkki silmään.

Kannattaa olla kuitenkin tarkkana, kun kuvia lähettää omalle puolisolleen vaikkapa työmatkalta. Kannattaa varmistaa ainakin se, ettei kuvassa näy vaikkapa vieraan miehen kenkiä. Näin kävi eräälle amerikkalaisnaiselle, joka päätti hieman viihdyttää puolisoaan matkansa aikana.

Nainen lähetti miehelleen kuvan, jossa hän keimailee alusvaatteissaan. Kuvassa on saatteena teksti "Hotellissa! Kohta nukkumaan." Yksi kuva ei riittänyt, joten hän lähetti hieman toisesta kuvaukulmasta toisen kuvan, joka oli jo paljon rohkeampi. Ongelmaksi muodostui vain se, että kuvassa näkyy tuntemattomat buutsit, jotka kuuluvat epäilemättä jollekin tuntemattomalle miehelle.

Kuvia lähetelleen vaimon mies puuttui nopeasti asiaan:

"Kuka on hotellihuoneessasi?" Mies kysyi viestissään.

"Mitä oikein selität? Laitoin kamerani ajastimelle", nainen vastaa.

"Lopeta valehtelu Chelsea, tiedän ettet ole yksin huoneessasi."

"Olenpas! Vannon kulta, en ikinä pettäisi sinua."

"Miksi helvetissä toisessa kuvassa on sitten miehen buutsit?! En jaksa käydä läpi tätä uudestaan. Soitan asianajajalleni."

Tämän vaivaannuttavampaa tapaa jäädä kiinni pettämisestä ei taida olla olemassakaan. Tältäkin oltaisiin vältytty, jos kumpikin osapuoli olisi ollut rehellinen. Tarinalla on simppeli opetus: älä petä. Naisen lähettämät Snapchat-kuvat voit katsoa täältä


Lue myös: Sukulaisen pornouran paljastuminen aloitti todella eeppisen tapahtumaketjun

Lähde: Trending News Portal

Kilpailut

Uusimmat