"Olet liian pyöreä ollaksesi seksikäs" - miehen viesti sai naiselta nettihitiksi nousseen vastineen

08.07.2015 10:20 - Rea Tallgren

Kun Michelle Thomas meni treffeille Tinderissä tapaamansa miehen kanssa, hän ei osannut odottaa, mitä siitä seuraisi. Toisaalta, vielä vähemmän seurauksia tuskin osasi odottaa tyly mies, jonka nimi oli pian kaikkien huulilla hänen typerän käytöksensä takia.

Michelle Thomas on kahvilanomistaja ja bloggaaja. Hän myös deittailee aktiivisesti puhelimeen ladattavan deittisovelluksen eli Tinderin kautta. Viime viikolla hän meni treffeille Simon-nimisen miehen kanssa.

"Olet liian lihava, jotta voisin kiihottua sinusta"

Thomas kertoo, että kipinät eivät varsinaisesti lennelleet, vaikka heille yhdessä hauskaa olikin. Hän sanoo, että hänen sydämensä ei olisi suinkaan särkynyt, jos toisia treffejä ei olisi ollut tiedossa. Sen sijaan häneen sattui kovasti se, miten mies päätti asiasta ilmoittaa.

Thomas sai mieheltä viestin, jossa tämä kehui kovasti Thomasin luonnetta ja älykkyyttä.

"Olet kaunis ja sinulla on mieletön persoona. Olet eittämättä kaunein nainen, jonka olen koskaan tavannut."

Sitten tuli kuitenkin pommi.

"Voisin viettää sinun kanssasi illan, flirttailla kanssasi ja minulla olisi todella mukavaa. Mutta pelkäänpä, että kun menisimme makuuhuoneen puolelle, en voisi enää kiihottua sinusta. Enkä halua että se tapahtuu. En halua, että joudut makaamaan vierelläni ja kysymään, miksi minulla ei seiso. En voisi tehdä sitä sinulle ja siksi haluan olla rehellinen. Minä kiihotun kasvoistasi, älystäsi ja luonteestasi - mutta vartalostasi en, sillä voin kiihottua vain hoikemmista naisista."

Herätti eloon vanhan epävarmuuden

Thomas kertoo blogikirjoituksessaan viestin loukanneen häntä suuresti ja saaneen hänet itkemään. Kun hän sai itsensä koottua, hän päätti kuitenkin, ettei jätä asiaa siihen.

"Viestisi ei ollut mitään muuta kuin sadismia puhtaimmillaan. Kommentoit asiaa, johon en pyytänyt kommenttiasi. Minua hävettää myöntää, että onnistuit satuttamaan minua; ja sinun on turha väittää, ettei se ollut tarkoituksesi. Hetkeksi onnistuit herättämään eloon sen epävarmuuden, joka jokaisella koulutytöllä on: sen, että vaikka tyttö olisi kuinka hauska, fiksu, lojaali, hellä ja huumorintajuinen, se ei riitä, jos hän ei ole hoikka."

Thomas kertoo kirjoituksessa pohtineensa sitä, miksi mies päätti ottaa hänen ulkonäkönsä kohteeksi.

"Minulla on täysin totuudenmukaisia kuvia esimerkiksi Instagramissa. En ota kuvia, joissa yritän näyttää hoikemmalta kuin olen. Minulla on jopa itsestäni kuvia bikineissä julkisessa Instagramissani. En siis jaksa uskoa, että sinulla olisi ollut sellainen olo, kuin sinut olisi huijattu treffeille jonkun kanssa, joka ei näyttänytkään siltä kuin luulit. Ei. Sen sijaan minä veikkaan, että sinä näit, kuinka onnellinen olen ja kuinka sinut vartaloni kanssa olen. Ja sinä päätit, että on aika pudottaa minut maan pinnalle. Että on aika näyttää minulle, etten minä tämän kokoisena saa olla näin itsevarma ja onnellinen."

"Kasvata tyttäresi paremmin"

Thomas ei kirjoittanut miehelle julkista vastinetta vain itsensä takia.

"Tärkein syy siihen, miksi kirjoitan sinulle julkisesti ei kuitenkaan ole se, että arvostelit minua. Ei, tärkein syy sille on se, että sinulla on 13-vuotias tytär. Hän on lahjakas piirtäjä, joka haaveilee matkasta Japaniin. Toivon koko sydämestäni, että kasvatat hänet uskomaan, että hän on arvokas ja taitava. Toivon, että kannustat häntä rakastamaan kehoaan juuri sellaisena kuin se on. Hänen kehonsa on hänen - ei kenenkään muun."

Thomasin viimeinen pointti jättää hiljaiseksi:

"Toivon, että hän kehittää pomminvarman itsetunnon, niin että jos joku pieni mies yrittää jonain päivänä murtaa sen, hän pystyy vastamaan miehelle samalla tavalla kuin minä vastaan sinulle nyt."

Thomasin kirjoituksesta on tullut valtava hitti. Sitä on jaettu kymmeniä tuhansia kertoja ja hänen rohkeuttaan ja rehellisyyttään on ylistetty laajasti.


Lue myös: Liikuttava kirjoitus leviää netissä - koskettaa lähes jokaista parisuhteessa elävää naista

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat