Opiskelija otti vauvan mukaan luennolle - opettajan reaktiosta itkevään pienokaiseen nettihitti

15.05.2015 15:15 - Senni Loikala

Yliopiston professori oli täynnä lämpöä, vaikka kesken hänen luentonsa opiskelijan mukana ollut vauva alkoi parkua.

Jerusalemin yliopiston opettaja Sydney Engelberg oli pitämässä luentoa, kun opiskelijan mukana ollut vauva alkoi parkua. Opettajan reaktio tilanteeseen oli niin kultainen, että se on saanut monien sydämet sulamaan. Sydney kaappasi itkevän pienokaisen syliinsä ja jatkoi opettamista lapsi käsivarsillaan.

Yksi luennolla istuneista otti kuvan tilanteesta ja latasi sen Imgur-palveluun. Hän kirjoitti kuvan yhteydessä näin: "Yksi opiskelijoista tuli lapsensa kanssa, koska hän ei ollut saanut lastenvahtia. Lapsi alkoi itkeä keskellä luokkahuonetta, joten hänen äitinsä nousi nolostuneena lähteäkseen pois ja professori otti lapsen häneltä, rauhoitti hänet ja jatkoi opettamista."

Vauvat luennolle

45 vuotta opettajana toimineen Sydneyn tytär Sarit Fishbaine kertoo BuzzFeed News -sivustolle, ettei hänen isällään ole mitään sitä vastaan, että luennoilla on myös taaperoita.

- Siellä on paljon nuoria äitejä ja monilla heistä on vauvoja ja hän kannustaa heitä ihan vain ottamaan vauvat mukaan luokkaan. Isäni rakastaa lapsia ja vauvoja, hänellä on viisi lastenlasta, joten hän vain otti vauvan syliinsä, tytär kertoo.

- Hän on aina liikkeessä, hän liikkuu aina ympäri luokkaa. Joten hän vain ottaa vauvan syliinsä ja jatkaa opettamista, Sarit jatkaa.

Pääset katsomaan kuvan tilanteesta täältä.

Lue myös: Suomalaiskoulujen käytännöt pääsivät otsikoihin maailmalla: Tarvitaan enemmän kuria

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat