Kuva: Fotolia

Ota täydellinen Instagram-kuva helposti - suosittu bloggari kertoo, miten

08.02.2016 18:45 - Senja Rapila

Nykyään näyttävät somekuvat ovat haluttua tavaraa, joten opettele helpot ja oikeat niksit täydellisen valokuvan ottamiseen.

Vaikka Instagramin filtterit ja editointimahdollisuudet ovatkin mahtavat, olisihan se hienoa saada juuri täydellinen kuva ilman minkäänlaista jälkikäsittelyä. Tai vaikka haluaisikin käsitellä kuvaa jälkikäteen, on asioita, joita sille ei jälkikäteen pysty tekemään. 

Suosittu ulkomaalainen bloggari Drew Scott kertoo, että tärkeintä kuvan ottamisessa on kuvakulma.

- Yksi parhaimmista neuvoistani mahtaviin Instagram-kuviin on se, että varmistat kuvaajasi ottavan valokuvan mahdollisimman alhaalta. Kun kuvaaja menee mahdollisimman alas ottamaan kuvan - mieluiten maan tasalle - näytät pidemmältä sekä ylevämmältä, Drew kertoo.

Kokeile rohkeasti uutta

Älä kuitenkaan sorru käyttämään pelkästään yhtä kuvakulmaa. Drew muistuttaa, että erilaisten kuvakulmien kanssa leikkiminen voi tuoda mitä mahtavimpia lopputuloksia.

- Erikoiset kuvakulmat voivat tehdä kuvasta joko mahtavan tai täyden flopin. Oikean ja edustavan kuvakulman valitseminen on kaiken avain. Älä julkaise ensimmäistä ihan onnistunutta valokuvaa, vaan ota muutamia kuvia erilaisista kuvakulmista ja arvioi niitä jälkikäteen. Tämä antaa sinulle paljon erilaisia vaihtoehtoja.

Lähde: Huffington Post

Lue myös: Millainen on profiilikuvasi Facebookissa? Tutkittu seuraus kannattaa tiedostaa

Lue myös: Jokainen on kaunis - rohkeat ihmiset riisuivat kameran edessä

Kilpailut

Uusimmat