Pariskunta murtaa tabun vammaisten seksielämästä: Lue tosielämän rakkaustarina

09.01.2015 20:45 - Senni Loikala

Yhdysvaltalainen Mindie Kniss rakastaa vain 81 senttiä pitkää aviomiestään koko sydämestään. Pariskunta kertoo avoimesti myös seksielämästään.

Kun Mindie Kniss, 36, liikkuu luusairauden takia vain noin 81 senttiä pitkän aviomiehensä Sean Stephensonin, 35, kanssa, monet pitävät naista hyväsydämisenä.  

- Ihmiset ajattelevat, että hän on suloinen rakastaessaan minua, mutta he ovat ymmärtäneet väärin. Myös minä olen yhtä lailla pyhimys avioliitossamme. Minä huolehdin hänestä, Stephenson sanoo.

Intiimi viikonloppu hotellissa sinetöi tunteet

Ennen kuin pariskunta oli koskaan tavannut toisiaan, eräs luennoitsija mainitsi Stephensonin Chicagossa. Kniss oli yleisön joukossa.

- Hän kertoi, että Sean oli ollut lavalla Dalai Laman ja Bill Clintonin kanssa. Olin itse asiassa tarpeeksi kiinnostunut näkemään, kenestä oli kyse, Kniss muistelee.

Joulukuussa 2009 Kniss matkusti uudelleen Chicagoon, jotta tapaisi Stephensonin henkilökohtaisesti.

- Tulimme juttuun todella hyvin ja hän suuteli minua päivän päätteeksi. Minulla oli kiire lähteä tapaamaan perhettäni joululomalla ja jäin ajattelemaan, että Sean olisi pelimies.

Kniss ja Stephenson viettivät yhteisen viikonlopun hotellissa huhtikuussa 2010. Tuolloin he harrastivat ensimmäisen kerran myös seksiä.

- Se oli tietysti erilaista kuin seksi keskivertokokoisen ihmisen kanssa, mutta se ei ollut lainkaan ongelma, Kniss kertoo.

Kihloihin pariskunta meni noin vuoden kuluttua hotelliviikonlopusta. Stephenson kosi rakastamaansa naista perheen ja ystävien ympäröimänä. Häitä juhlittiin syksyllä 2012.

"Meillä kaikilla on haasteemme"

Knissin ja Stephensonin rakkaustarina on herättänyt epäilyksiä ihmisissä. Jotkut luulevat, että nainen olisi suhteessa lyhytkasvuiseen mieheen vain rahan takia. Toiset pohtivat, ettei Kniss voisi ikinä saada tyydytettyä seksuaalisia tarpeitaan miehensä kanssa.

- Vain koska hän on vammainen, ei tarkoita, etteikö meillä olisi mahtava seksielämä. ... Meillä ei ole mitään rajoituksia, mitä seksiin tulee. Ei ole olemassa asentoja, joihin hän ei pystyisi, eikä minun tarvitse olla tavallista varovaisempi, Kniss kertoo.

Stephensonin mielestä ihmiset eivät yleensä osaa kuvitella, että vammaiset ihmiset pystyisivät olemaan seksuaalisesti aktiivisia.

- Mielestäni ihmiset ovat vaivaantuneita ajatuksesta, että vammaiset ovat tavallisia ihmisiä ja heillä on seksuaalisia haluja ja fantasioita ja he nauttivat saadessaan kosketuksia ja koskettaessaan itse. ... Olen kaikista seksuaalisin ihminen, jonka tiedän. Ja seksin voi varmaankin sanoa olevan yksi isoimpia asioita elämässäni, Stephenson sanoo.

Knissille hänen miehensä vammaisuus ei ole este minkään suhteen.

- Suhteessamme on täydellinen hyväksyntä. Meillä kaikilla on haasteemme ja hänellä ne ovat vain ulospäin näkyviä. ... Olen tapaillut ihmisiä, joilla ne ovat sisäisiä, ja sellaisia on paljon vaikeampi käsitellä, kertoo Kniss.

Pariskunta on joutunut kohtaamaan ennakkoluuloja. Heidän suhteensa on kuitenkin tasavertainen, ja kyseessä on tavallinen rakkaustarina.

- On onni olla naimisissa tämän naisen kanssa. Ei ole päivää, jolloin en kertoisi hänelle tyyliin 8000 kertaa rakastavani häntä, Stephenson sanoo.

Pääset katsomaan kuvia pariskunnasta täältä.

Seuraava artikkeli: Onko rinnallasi todellinen sielunkumppani? Merkit, joita kannattaa tarkkailla

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat