Kuva: Fotolia

Pelottavimmat kummitustalot ympäri maailmaa kuvattiin - hyytävät tarinat saavat ihon kananlihalle

06.10.2015 22:45 - Rea Tallgren

Hahmoja ikkunoissa ja kuolleiden huutoja. Muun muassa nämä asiat saavat aikaan sen, että jotkut talot jäävät lopullisesti autioiksi. 

Varmasti lähes jokainen on lapsuudessaan kerännyt kaiken rohkeutensa ja mennyt ystäviensä kanssa tutkimaan jonkinlaista autiotaloa. Salaperäisyys, ränsistynyt ulkomuoto ja talosta kerrottavat tarinat ovat varmasti saaneet tuolloin housunpuntit tutisemaan. Näin ei suinkaan käy vain lapsille. Huffington Post on koonnut galleriaan kuvia aidoista, hyytävän pelottavista autiotaloista, joita löytyy ympäri maailmaa.

Sarjamurhaajan piilo

Jutussa kerrotaan esimerkiksi Clevelandissa sijaitsevasta talosta, jonne sarjamurhaaja Anthony Sowell piilotti uhrinsa. Vaikka talo on sittemmin hävitetty maan tasalle, kiertävät ihmiset sen entisen olinpaikan edelleen toiselta puolelta katua, koska väittävät kuulevansa kuolleiden ääntelyä paikalta, jolla talo ennen seisoi.

Kadonneen perheen koti

Pennsylvaniassa sijaitseva, korkealla kukkulalla ylväänä seisova tiilirakennus on synkkä ja jylhä, ja kantaa sisällään valtavaa salaisuutta. Talossa asunut perhe katosi jälkiä jättämättä 1898. Vain talon seinät tietävät, mitä perheelle tapahtui, mutta eivät puhua kertoakseen sen. Paikalliset asukkaat väittävät edelleen näkevänsä talon ikkunoissa hahmoja, joiden uskotaan olevan kadonneen perheen jäseniä.

Nukkekoti

Philadelphiasta löytyy Nukkekoti-kartano nimeä kantava hylätty talo. Kukaan ei tiedä, kenelle talo on alunperin kuulunut. Kun se tutkittiin, löydettiin sen sisältä useita huoneita, joiden seinille asetetuilla hyllyillä oli siisteissä riveissä erilaisia sahoja ja työkaluja. Lisäksi talosta löytyi lukemattomia nukkeja. Osalta nukeista päät oli leikattu irti.

Tappava yösija

Teksasissa sijaitseva Hooleyn kummituskartano toimi 70-luvulla yöpymispaikkana matkustajille. Moni matkustaja kuoli paikassa täysin selittämättömistä syistä.

Ruumiiden bordelli

Michiganissa puolestaan sijaitsee Haughin kartano. Kartano toimi 40-luvulla bordellina ja se oli erityisesti varakkaiden miesten suosiossa. Vuosia myöhemmin kartanon kellarista löydettiin lukemattomia ruumiita. Jokaisen ruumiin torsosta ja rinnasta löytyi täydellinen ympyrä. 

Katso hyytävät kuvat kummitustaloista tästä


Lue myös: Pelottavimmat asiat, joita lapset ovat sanoneet lastenvahdille saavat karvat pystyyn

Lähde: Huffington Post




Kilpailut

Uusimmat