Kuva: Fotolia

Personal Trainer: "En ole vielä koskaan tavannut onnellista lihavaa ihmistä"

22.04.2016 09:45 - Tiina Svensk

Hyvinvointialan ammattilainen on herättänyt kommentillaan keskustelua Twitterissä.

Michelle Bridges, 45, on personal trainer, joka valmentaa tällä hetkellä kilpailijoita Australian suurimmassa pudottajassa. Maanantaina Bridges antoi televisiohaastattelun, joka on herättänyt keskustelua sosiaalisessa mediassa.

Bridgesiltä kysyttiin, mikä hänen tavoitteensa on valmentajana:

- Jos olet onnellinen tällä hetkellä, hieno juttu. Mutta voin sanoa, etten ole vielä koskaan tavannut ylipainoista ihmistä, joka todella olisi onnellinen, Bridges vastasi Australian Story -ohjelman juontajalle.

Ohjelman katsojat eivät aikailleet vastata personal trainerille sosiaalisen median välityksellä. Etenkin Twitterissä keskustelu alkoi nopeasti tunnisteilla #MichelleBridges ja #FatIsNotAnEmotion:

"Jos Michelle Bridges haluaa tavala lihavan ja onnellisen ihmisen, voin hengailla hänen kanssaan ja valistaa häntä", @jocelynseip

"Ehkäpä ylipainoisten ihmisten onnettomuus johtuu siitä, että Michelle Bridgesin kaltaiset ihmiset julkisesti pilkkaavat heitä jatkuvasti", @thatsironical

Bridges on saanut myös puolustajia itselleen, ja useimmat muistuttavatkin Twitterissä, että Bridges puhui nimenomaan vakavasti ylipainoisista ihmisistä:

"Bridges puhui nimenomaan vakavasti ylipainoisista ihmisistä kyseisessä kommentissa", @bernice_kwok

Lue myös: Suomalainen personal trainer: Miksi naiset syövät itsensä sian näköisiksi raskaana ollessaan?

Lähde: Yahoo

Kilpailut

Uusimmat