Kuva: Fotolia

Pikkutyttö leikkasi hiuksensa - selitys kuvattiin tunteikkaalle videolle

09.12.2015 21:45 - Senja Rapila

Moni on pienenä ottanut oikeudet omiin käsiinsä, ja leikannut itselleen uuden hiustyylin vanhempien huomaamatta.

3-vuotias Ansleigh teki sen, mitä useimmat taaperoikäiset lapset tekevät: leikkasi hiuksensa. Tytön isä on ikuistanut tunteikkaalle videolle sen, miksi Ansleigh on ylipäätänsä mennyt leikkelemään hiuksiaan. Tytön selitys on jopa hyvin ymmärrettävä.

Ansleigh on leikannut hiuksensa sen vuoksi, että hän haluaa olla kampaaja, kuten videolla puhuttu Jessica. Kun isä perustelee tyttärensä huonoa päätöstä sillä, ettei hän ole saanut samanlaista koulutusta asiaan kuin Jessica, Ansleigh kertoo harjoitelleensa hiusten leikkaamista omilla hiuksillaan. Isä toteaa tyttärelleen, että omia hiuksiaan ei tulisi leikata ennen kunnollista harjoittelua.

- Niin, mutta sinä et anna minun enää harjoitella! Ansleigh vastaa itkuisesti isälleen, selvästi hämmentyneenä ristiriidasta.

Videon lopulla Ansleigh pohtii ääneen, tuleeko hän koskaan saamaan itselleen saksia, joilla hän pystyisi harjoittelemaan hiusten leikkaamista. Asiasta selvästi huvittunut isä kuitenkin lupaa taaperolle, että tälle tullaan ostamaan sakset, joilla hän voi harjoitella hiusten leikkaamista.

Lue myös: Katso, kuinka nuoret reagoivat lauseeseen: "Olet kaunis"

Kilpailut

Uusimmat