Kuva: Fotolia

Pikkutyttö nolasi isänsä vain seitsemällä sanalla - lue eeppinen, nettihitiksi muodostunut kertomus

28.10.2015 20:45 - Rea Tallgren

Amerikkalainen isä kertoo tilanteesta, joka jätti hänen korvansa täysin punaiseksi nolostuksesta. 

Reddit-sivustolle on päätynyt tarina, jossa amerikkalainen isä kertoo menneensä kolmevuotiaan tyttärensä kanssa  ravintolan vessaan. 

"Olimme ravintolassa kahdestaan, joten minun oli pakko viedä hänet miestenvessaan pissalle. Kun hän oli pissannut, tajusin, että minunkin olisi käytävä vessassa."

Mies käski tyttärensä odottamaan, ja alkoi pissata. Hän kuuli, että vessaan tuli lisää miehiä, mutta ei ajatellut asiaa sen kummemmin - ei ainakaan ennen kuin hänen pieni tyttärensä yhtäkkiä astui hänen viereensä ja tokaisi kovaan ääneen: 

- Isä, katso miten pieni pippeli sinulla on!

Kirjoituksen isä kertoo kuulleensa, kuinka vieresessä vessakopissa oleva mies oli revennyt nauramaan. Hän myös kertoo, ettei ollut suostunut poistumaan vessasta ennen kuin kaikki muut olivat lähteneet sieltä. 

"Minua myös nolotti lähteä ravintolasta, koska olin varma, että vessassa olleet miehet tajuaisivat minun olleen juurikin se mini-pippelin omaava mies."

Ei ole ainoa

Mies on saanut monia lohduttavia kommentteja muilta Reddit-käyttäjiltä. Eräs mies on esimerkiksi jakanut tarinan omasta tyttärestään, joka oli kolmevuotiaana leirintäalueen yleisessä suihkussa huutanut isälleen: 

- Isä, älä sitten unohda pestä vaginaasi!

Mitkä ovat noloimpia tilanteita, joihin sinä olet lapsesi kanssa joutunut?


Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat