Kuva: YouTube

Plus-koon mallien koskettavat paljastukset: "Vanhemmat pitävät minua edelleen liian lihavana"

05.10.2015 21:45 - Eeva Rajala

Plussakoon mallit saattavat tuntea olonsa alempiarvoiseksi laihoihin malleihin verrattuna. Toisaalta plus-sana saattaa antaa voimaa.

YouTube-videolla plussakoon naismallit puhuvat avoimesti ajatuksistaan. Vaikka he ovat jo saaneet jalansijaan mallimaailmassa, he edelleen törmäävät ennakkoluuloihin ja oman mielensä muureihin.

- Vaikka minulla on nyt sopimus yhden New Yorkin parhaimpien mallitoimistojen kanssa, vanhempieni mielestä olen edelleen liian lihava, eräs malli sanoo.

Plus-koon malleja näkyy koko ajan enemmän muun muassa lehtien sivuilla, mutta kyseisten mallien mukaan lehdet, televisio ja netti ovat edelleen täynnä kaikkea muuta kuin todenmukaisia mainoksia.

"Olemme kaikki jo nyt täydellisiä?"

- Aivoihimme on iskostettu ajatus, että jos olemme laihoja olemme kauniita. Ajatus siitä, että olisin onnellinen laihana, on hevonpaskaa. Jos joku väittää sinulle jotain, älä kuuntele. Ole oma itsesi, mallit jatkavat.

Joidenkin mallien mukaan malli-sanan edestä voisi jo poistaa plus-sanan. Osa tuntee olevansa alempiarvoisia laihoihin malleihin verrattuna. Osa naisista saa voimaa nimenomaan plus-sanan käytöstä.

Eräs malli kertoo, että hänestä tuli menestyvä vasta silloin, kun hän alkoi olla sinut itsensä kanssa. Nainen muistuttaa, ettei se aina ole helppoa, mutta kun siinä onnistuu, kaikki tuntuu paljon paremmalta.

- Hiljalleen voit alkaa rakastaa itseäsi enemmän. Meistä kenestäkään ei tule koskaan täydellisiä, vai olemmeko kaikki jo nyt täydellisiä?

Katso puhuttava video alta:


Lue myös: Parempi kuin vaalea ja hoikka - plus-koon brunettea kannattaa käyttää alusvaatemainoksissa

Kilpailut

Uusimmat