Kuva: Fotolia

Rakkaus voitti - homopingviinipariskunta pääsi pois eläintarhan lisääntymisohjelmasta

18.04.2016 21:15 - Senja Rapila

Lisääntymisohjelmassa olleet pingviinit saivat uuden kodin Hampurin eläintarhasta, jotta he saavat elää loppuelämänsä yhdessä.

Pingviinit Stan ja Olli vietiin alun perin Berliinin eläintarhaan lisääntymistarkoituksessa, mutta eläintarhan hoitajilla ei kestänyt pitkään tajuta, että kaksikolla oli muut asiat mielessä kuin paikalliset tyttöpingviinit.

- He ovat homoja, näin me arvelemme. Ne eivät koskaan pariutuneet naaraiden kanssa. Ja mitä kosiskeluun tulee, he kosiskelivat vain toisiaan, Christiane Reiss Berliinin eläintarhasta kertoi Local-lehdelle.

Myöhemmin Stan ja Olli otettiin pois lisääntymisohjelmasta ja poikkeuksellinen pingviinipariskunta löysi uuden kodin Hampurin eläintarhasta, johon on sijoitettu myös toinen homopingviinipariskunta, Juan ja Carlos. Hampurin eläintarhassa parit saavat elää rauhassa, eikä heidän odoteta lisääntyvän.

Pingviinien homoseksuaalisuus ei kuitenkaan ole sen suurempi erikoisuus, sillä varsinkin vankeudessa pingviinit pariutuvat helpommin saman sukupuolen edustajan kanssa. Muun muassa vuonna 2014 naaraspingviinit Penelope ja Missy kohauttivat maailmaa, olemalla tiettävästi pingviinien ensimmäinen lesbopariskunta.

Lähde: Independent

Lue myös: Isoveljet tekivät kaikkien aikojen pilan lääkitylle pikkusiskolleen - "zombiet ovat vallanneet maan"

Lue myös: Suomalainen poliisikoirien kouluttaja kertoo työstään: "Erottelemme jyvät akanoista"

Kilpailut

Uusimmat