Kuva: Fotolia

Ravintola-asiakkaan ystävällinen ele leviää netissä - tippi yllätti tarjoilijan

14.04.2016 09:15 - Iiro Myllymäki

Asiakas ei ollut tyytyväinen antamansa tipin määrään ja korjasi asian.

Asiakas koki tehneensä ravintolaillallisen päätteeksi sellaisen virheen, joka vaati pikaista korjausta. Asiakas koki antaneensa tarjoilijalle vahingossa liian vähän tippiä, joten hän postitti tarjoilijalle 15 dollaria (noin 13 euroa) kirjeen kera. Kirje nousi nettisuosioon sen jälkeen, kun tarjoilijan ystävä latasi siitä kuvan Reddit-sivustolle.

Kirjeessä asiakas kertoo epähuomiossa laskeneensa tipin määrän väärin.

”Olen todella pahoillani, se oli pelkkää tarkkaamattomuutta. Kuten sanoin, ateria oli hyvä ja palvelusi oli täydellistä […] Toivottavasti nämä 15 dollaria hyvittävät asian – toivon vain, että ne löytävät tiensä luoksesi”, kirjeessä lukee. Voit lukea koko kirjeen alta:

Ravintolassa asiakas oli antanut tarjoilijalle noin 15 euron edestä tippiä, joten yhteensä tipin määräksi tuli kirjeeseen liitetyn rahan kanssa melkein 30 euroa. Tarjoilijan Sarah-niminen ystävä kertoi Mashable-sivustolle tarjoilijan pitäneen kirjettä kauniina eleenä.

- Ystäväni on sanonut näkevänsä niin monia kauhutarinoita asiakaspalvelualalla, että hän ei voinut uskoa tätä todeksi, ystävä kertoo.

Lue myös: Kuva McDonald's-ravintolatyöntekijän hellyyttävästä teosta liikuttaa internetissä - katso

Lähde: MTV

Kilpailut

Uusimmat