Kuva: Youtube

Rescue-koira pelasti kolibrin varmalta kuolemalta - nyt kaksikon välinen suhde ihastuttaa

03.05.2016 18:45 - Senja Rapila

Pieni Hummer-kolibri on ihastunut päätä pahkaa pelastajaansa, eikä ole vielä vuodenkaan jälkeen suostunut lentämään pois asunnosta.

Entinen kulkukoira Rex teki uskomattoman teon, kun näki pienen kolibrin maassa muurahaisten armoilla. Uuden omistajansa kanssa kävelyllä ollut koira halusi selkeästi auttaa hädässä ollutta lintua ja nyt hänellä onkin uusi, hyvin pieni ystävä kotonaan.

Tarina alkoi siitä, kun Rex-koira oli viime vuonna omistajansa Ed Gernonin kanssa kävelyllä Kaliforniassa ja näki maassa pienen kolibrin. Gernon luuli aluksi että lintu on kuollut koska se oli muurahaisten peitossa, mutta koira ei suostunut jatkamaan matkaa käskyistä huolimatta.

Kun Gernon huomasi linnun elävän, hän päätti auttaa pientä kolibria koiransa huolestuneisuuden vuoksi. Sillä hetkellä kaksikko tapasi ystävänsä Hummer-kolibrin, joka on pelastamisen jälkeen jäänyt asumaan pelastajiensa luokse omasta tahdostaan.

- Se oli vain pieni olento, todella hauras olento, jonka koko maailma halusi tappaa ja jota Rex halusi suojella, joten ajattelin mennä siihen väliin, Gernon kertoo.

Kaksikon välinen suhde ihmetyttää

Seuraavien viikkojen aikana Gernon huolehti pienestä Hummerista ja pian se pääsikin siivilleen. Tervehtymisen jälkeen omistajalla on ollut kuitenkin ihmettelemisen aihetta koiran ja kolibrin välisessä suhteessa: Gernon on melko varma siitä, että Hummer muistaa Rexin osuuden pelastusoperaatiossa.

- Hummer on todella ihastunut Rexiin. Missä ikinä hän onkin, Hummer haluaa olla hänen lähellään. Hän jopa alkoi kylpeä Rexin juomakupissa, tappaen aikaa sillä välin kun Rex söi ja alkoi sen jälkeen taas leikkimään Rexin kanssa. Todella outoa, mutta uskomatonta, Gernon totesi.

- Minä pelastin koiran. Hän pelasti linnun. Lintu on pelastanut meidät kaikki oudolla tavalla, se on silkka ihme.

Lähde: CBS Local

Lue myös: Rakastaako koirasi sinua todella? 7 merkkiä paljastavat

Lue myös: Yleinen tapa osoittaa hellyyttä saa koirissa aikaan pahaa ahdistusta - lue ja vältä

Kilpailut

Uusimmat