Kuva: Mikko Räsänen

Suosikkijuontaja joi viiniä päivien ajan - luuli mehuksi

09.12.2015 12:30 - Reija Saarinen

Radio Cityn Ville Kinaret ihmetteli lisääntynyttä hyvää oloa. Hän pisti erehdyksessä kepeän fiiliksen loman piikkiin.

Radio Cityn aamuissa kansaa ilostuttava Ville Kinaret lomailee parhaillaan perheensä kanssa maagisessa Japanissa. Lomaa on takana jo reilun viikon verran, mutta vasta nyt Kinaret sai tietää totuuden joka aamu juomastaan mehusta. Kyseinen herkkujuoma kun ei ollutkaan mehua, vaan 12% viiniä.

- Ostin sitä ulkonäön perusteella, kun ei näistä väkkyröistä Erkkikään tajua mitään. Eikä kukaan puhu edes suomea, kun yrittää kysyä, että onko tämä tuoremehua? Tuo on joku sitruunan sukuinen hedelmä. Oli tosi hyvää ja raikasta. Ei kyllä alkoholi maistu yhtään, Kinaret kertoo.

Onni onnettomuudessa

Hyvä puoli asiassa on se, että pelkästään perheen isä maisteli kyseistä "mehujuomaa", eikä perheen pienokainen saanut osaansa.

- Meillä on Vilho, 1,5v, mukana. Vilho sairastui lennolla flunssaan ja ollaan nukuttu sen vuoksi kaikki yömme aika huonosti. Yleensä olen todella pahalla päällä, kun on huonot unet takana. Ihmettelin sitten itsekin, että miten olen ollut niin hyväntuulinen ja leikkisä aamupäivisin. Laitoin homman loman piikkiin. Nyt vasta sitten paikallinen emäntämme heräsi samaan aikaan ja totesi: "Onko sinulla joku ongelma, kun juot heti aamusta lähtien?". 

Se on kyllä todettava, että erehdyksen vaara on tässä tuotteessa ilmeinen. Vai mitä mieltä sinä olet? Kuvan purkista näet alta.

(kuva: Ville Kinaret)


The Voice ja Radio City ovat osa Bauer Mediaa. 


Kilpailut

Uusimmat