Suositulla bloggaajakaunottarella on kaksi vaginaa: "Olen tuplasti nainen"

30.04.2015 13:15 - Rea Tallgren

Cassandra Banksonin kuukautiset kestivät nuorena aina tuplasti kauemmin kuin hänen ystävillään. Nyt erikoinen syy siihen on selvinnyt.

Cassandra Bankson, 22, on suosittu YouTube-bloggaaja, jolla on lukemattomia seuraajia. Naisen videoilla on saatu muun muassa neuvoja siihen, miten huonon ihon saa meikattua virheettömän näköiseksi. Pelkästään tuolla videolla katsomiskertoja on yli 25 miljoonaa.

Bankson yllättyi syvästi käydessään taannoin lääkärissä tutkituttamassa munuaisiaan. Lääkärissä kävi kuin kävikin ilmi, että kauniilla naisella on vain yksi munuainen.

Sen sijaan jotain hänellä on senkin edestä, nimittäin kaksi vaginaa. Toinen vaginoista ei ole nähtävissä paljaalla silmällä, sillä se sijaitsee naisen sisällä, toisen vaginan takana.

Myös kohtuja kaksi

Lisäksi Banksonilta löydettiin tuplamäärä munasarjoja ja kaksi toimivaa kohtua.

- Tämä selittää monta asiaa. Kun olin teini, minun kuukautiseni kestivät aina tuplapitkään, eli oikeasti minulla on ollut kahdet kuukautiset aina peräkkäin, mutta kukaan ei osannut epäillä, että minulla voisi olla kaksi vaginaa.

Uutinen kahdesta vaginasta tuli shokkina Banksonille, mutta hän suhtautuu asiaan nyt jo hyvin.

- Kerroin äidilleni asiasta niin, että kävelin huoneeseen ja totesin "Arvaa mitä äiti? Minä olenkin tuplasti nainen - minulla on kaksi vaginaa", bloggaaja kertoo ja sanoo, että hänen äitinsä meni aivan hämilleen paljastuksesta.

Hyvässä suhteessa ei merkitystä

Bankson sanoo, että hän ei odota innolla asiasta tuleville kumppaneille kertomista, mutta ei usko sen olevan minkäänlainen ratkaiseva tekijä.

- Kun sinulla on jonkun kanssa syvä yhteys, ei seksiin liittyvillä pikkuseikoilla pitäisi olla niin isoa merkitystä, hän toteaa.

Lue myös: Kuukautiset muuttavat jopa ääntäsi - lue erikoiset menkkafaktat

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat