Kuva: SplashNews

Transsukupuolinen Kellie, 62, paljastaa, miten miehet reagoivat kuullessaan totuuden

21.04.2016 21:45 - Joose Koskiranta

Entisellä nyrkkeilypromoottori Kellie Maloneyllä on hankaluuksia löytää rakkaus korjattuaan sukupuoltaan.

Englantilainen Kellie tunnettiin aiemmin Frank Maloneyna. Hän oli kuitenkin kokenut koko elämänsä ajan olevan enemminkin Kellie kuin Frank.

Maloyney korjasikin sukupuoltaan ja hänen tarinansa nousi otsikoihin viime vuonna, kun 62-vuotias entinen nyrkkeilypromoottori kertoi rakkauden löytymisen olevan vaikeaa uudessa elämäntilanteessa.

Kellie kaavaileekin avaavansa deittisivuston pelkästään transsukupuolisille henkilöille.

- Transsukupuolisena rakkauden löytäminen on todella vaikeaa. Miehet kertovat tykkäävänsä kuvistani, mutta kun kerron olevani transsukupuolinen, yhteydenpito lakkaa, hän kertoo tv-ohjelma Loose Womenissa.

Britannian julkkisten Big Brotheriinkin osallistuneella naisella on silti ollut hieman deittailuonnea. Hänet bongattiin pari kertaa Sex and the City -näyttelijä Lincoln Hudsonin seurasta. Maloneyn mielestä hän oli kuitenkin liian tylsä.

Elämä värikkäämpää

Kellien mukaan myös lähipiiri on suhtautunut uutiseen ristiriitaisin tuntein.

- Jotkut kaverit ovat jääneet, toiset ovat ovat lähteneet. Pari hyvää ystävääni eivät puhu minulle enää laisinkaan. Mutta monet ovat todella yllättäneet minut positiivisuudellaan asiaa kohden.

Kellie Maloney sanoo, että sukupuolenkorjaus on tehnyt hänet onnellisemmaksi.

- Ennen näin maailman mustavalkoisena, mutta nyt se kukoistaa kaikissa eri väreissä. Olen paljon avoimempi nykyään. Minulla on aina ollut kyseinen luonteenpiirre, mutta olen piilotellut sitä, hän kertoo.

Lue myös: Miksi en koskaan halua mennä naimisiin? Ihmiset kertovat

Lähde: BT

Kilpailut

Uusimmat