Kuva: Fotolia

Tuore äiti hermostui raskauskilojen pudottamiseen hoputtamisesta - kirjoituksesta nettihitti

26.11.2015 15:45 - Rea Tallgren

Kaikki äidit eivät halua laihtua heti synnytyksen jälkeen, vaan heillä on mielessään isompikin tavoite. 

Mel Rymill on tuore äiti, jonka nettikirjoituksesta on tullut valtava hitti. Hän kirjoitti oivaltavasti siitä, millaisia tunteita tapaaminen personal trainerin kanssa sai hänessä aikaan. 

"Minulla oli ensimmäinen tapaaminen personal trainerin kanssa tänään. Ensimmäinen asia, jonka hän sanoi minulle oli: "Sinä tietenkin haluat mahdollisimman nopeasti palata raskautta edeltävään painoosi." 

Ja se todella sai minut suuttumaan. 

Korjasin hänen lausuntoaan kohteliaasti sanoen, että "minun tavoitteeni on saavuttaa samanlainen lihaskunto kuin ennen raskautta ja parantaa kestävyyttäni. Minua ei kiinnosta, miltä vartaloni näyttää, vaan se, miltä se tuntuu."

Nainen jatkaa, että hän oli vasta personal trainerin kommentin ansiosta hän oli ymmärtänyt, että naisten sanotaan näyttävän hyvältä vaan jos he pudottavat raskauspainonsa äkkiä - ja että he näyttävät pahalta, mikäli paino ei nopeasti putoa. 

Laihoja ihmisiä ihaillaan, mutta kurvikkaita ja isoja joko paheksutaan - tai vastaavasti "ihaillaan siitä, että he tuntevat olonsa hyväksi omassa kehossaan." Isommat naiset kokevat aina painetta."

"En kelpaisi malliksi - mutta siitä viis!"

Rymill kirjoittaa osuvasti, että kukaan tuskin on tyytyväinen itseensä sataprosenttisesti - ainakaan koko aikaa. Hän myös muistuttaa, että muiden arvosteleminen ei hyödytä ketään, ei myöskään niitä, jotka muita arvostelevat. 

Kuin sanojaan painottaakseen hän on myös julkaissut kuvan itsestään pelkissä alushousuissa ja rintaliiveissä. 

"En ehkä kelpaisi catwalkille. Mutta minä olen vahva. Vartaloni on terve. Oikeastaan olen aika kova mimmi! Eli: yhteiskunta voi lopettaa minulta vaatimisen! Tässä on se, mitä minä tarjoan!"

Katso naisen kuva ja kirjoitus alta, tai jos se ei näy, tästä


Kilpailut

Uusimmat