Kuva: Fotolia

Uudenlainen superkondomi pian myyntiin: Lisää seksuaalista nautintoa 

20.12.2015 16:30 - Rea Tallgren

Teksasin yliopiston terveysosasto on kehittämässä uutta kondomia, jonka kerrotaan tekevän seksin harrastamisesta jopa nautinnollisempaa kuin ilman kondomia. 

Moni ei halua käyttää kondomeja, koska kokee niiden vaikuttavan siihen, kuinka nautinnollista seksi on. Kondomit kuitenkin ovat ainoita ehkäisyvälineitä, jotka oikein käytettynä ehkäisevät sataprosenttisesti sukupuolitaudeilta ja siksi niiden käyttämistä tulisikin suosia varsinkin lyhyemmissä suhteissa. 
Nyt paradoksiin on kehitteillä ratkaisu; superkondomi, joka tekee seksinharrastamisesta kenties nautinnollisempaakin kuin ilman ehkäisyä. Kondomin kerrotaan sisältävän antioksidantteja, jotka korostavat tuntoaistia. Seksin harrastaminen tuntuukin kyseisen kondomin kanssa siis korostuneemmin kuin ilman kondomia. 
Toinen todella vaikuttava ominaisuus tulevassa kondomissa on se, että sen suunnitellaan mahdollistavan HIV-tartunnan estämisen, vaikka kondomi hajoaisikin seksin aikana. Kondomi aiotaan päällystää niin sanotulla hydrogeelillä, joka tuhoaa viruksen ennen kuin se ehtisi seksikumppanin limakalvoille. 
Kondomien toivotaan tulevan markkinoille vuoden 2016 alkupuolella. 

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat