Kuva: Fotolia

Uudenlaisessa kasvojenkohotuksessa ihon alle pujotetaan nauhoja - kuvat toimenpiteestä hirvittävät

04.01.2016 14:45 - Rea Tallgren

Uudenlainen kasvojenkohotus kasvattaa suosiotaan, mutta sen tekotapa näyttää kammottavalta. 

Kasvojenkohotukset ovat vaativa operaatio, josta parantumiseen tulee varata useita viikkoja. Nyt Daily Mail uutisoi uudenlaisesta tavasta kohottaa kasvoja. tapa kasvattaa suosiotaan, sillä se on nopea tehdä, vaikkakin vaatii kylmäpäisyyttä ja kovia hermoja asiakkaalta; toimenpide nimittäin tehdään paikallispuudutuksessa, ei nukutuksen alaisena. 

Niin sanottu nauhakohotus tehdään nimensämukaisesta nauhoilla, jotka ikäänkuin pujotetaan asiakkaan ihon alle kiristämään kasvojen linjoja. Lisäksi asiakkaan omaa verta pumpataan hänen kasvoihinsa samanaikaisesti, jotta kasvojen solut uudistuisivat nopeammin nauhojen ympärillä, eikä esimerkiksi mustelmia tulisi. 

Daily Mailin laskuun toimenpidettä testannut nainen kertoo julkaisulle, että vaikka toimenpide näyttää hurjalta, ei se tuota tuskaa.

- Tunsin sen kyllä tapahtuvan, mutta en kuvailisi sitä välttämättä kivuksi, hän selittää. 

Toimenpide kestää noin 1,5 tuntia ja maksaa yli 3000 euroa. Tulokset ovat nähtävissä parhaiten viikon päästä operaatiosta. Daily Mail kertoo niiden olevan heidän koekaniinillaan melkoisen hienovaraiset, mutta esimerkiksi naisen kasvojen muodon julkaisu hehkuttaa pääsevän huomattavasti paremmin oikeuksiinsa nyt. 

Katso ennen ja jälkeen kuvat naisesta operaation jälkeen tästä

Lue myös: Vampyyri-rintojenkohotus on uusi villitys: Rinnat pumpataan täyteen verta

Lähde: Daily Mail




Kilpailut

Uusimmat