Varoitus! Maailman karmein herätyskello on keksitty - kuuntele!

11.04.2012 12:15 - Eeva Rajala

Kukaan ei välttämättä halua tällaista kapistusta kotiinsa, vaikka herääminen onkin itsestäänselvyys.

Täydellisessä maailmassa ei tarvittaisi herätyskelloja. Täydellisessä maailmassa me kaikki saisimme nukkua niin pitkään kuin on tarpeellista. Todellisuus on kuitenkin toisenlainen ja noin puolet ihmisistä ei nauti hyvistä ja tarpeeksi pitkistä yöunista. Sinäkin olet joskus herännyt ärtyneenä ja entistä väsyneempänä.

Jos olet oppimaton torkkunappia painava vetelys, saattaa tämä herätyskello olla juuri sinua varten. Ramos Clock -niminen herätyskello saattaa tosiaan olla maailman ärsyttävin herätyskello. Kun herätyskello soi, on mahdotonta turvautua torkkunappiin.

Herätyskellon ääni itsessään voisi todennäköisesti herättää samalla koko kerrostalon. Ääntä voi verrata hotellin aulasta löytyvän vastaanottovirkailijan soittokelloon, jota tosin soitetaan ärsyttävällä taajuudella.

Ainoa tapa, millä herätyskellon saa pois päältä, on nousta sängystä ja näppäillä tietty koodi toisessa huoneessa - esimerkiksi keittiössä - sijaitsevaan kellon säätimeen. Pelkästään johtojen vetäminen irti itse kellosta ei riitä, sillä kellossa on akku, joka kestää pitkään.

- Halusin luoda jotain sellaista, mikä pakottaa minut sängystä. Nyt herään ennen kuin herätyskello soi. Minä alitajuisesti pelkään sitä ja tiedän, että täytyy herätä, kellon luoja Paul Sammut kertoo uutistoimisto AP:lle.

Tarkoitus on saada herätyskello markkinoille vielä tämän vuoden puolella. Olisiko tässä joululahjaidea perheen unikeolle?

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat