Vartalo, ystävyyssuhteet ja luonne - katso miten elämäsi muuttuu ikäsi mukaan

18.11.2014 10:45 - Reija Saarinen

Elämä muuttuu vuosien aikana suunnattomasti, sen tietää jokainen.

Elämä on asia, joka muuttuu vuosi vuodelta ja hyvä niin. Hauskaa onkin katsella omaa elämäänsä taaksepäin ja tajuta, miten paljon omat mielipiteet ja aatteet ovatkaan elämän aikana muuttuneet. Alla muutamia hyviä esimerkkejä siitä, miten elämämme muuttuu ikävuosien mukaan.

Ystävät:

18-vuotiaana sinulla on ystäviä vaikka muille jakaa. 25-vuotiaana huomaat, että olet menettänyt heistä muutamat, mutta silti bailukavereita riittää. 30-vuotiaana tajuat, että heitä on jäljellä oikeastaan enää kourallinen, mutta he ovatkin kuin perhettä.

Oma keho:

18-vuotiaana voit syödä lähes mitä tahansa ilman pelkoa lihomisesta. 25-vuotiaana olet todellinen seksipommi muotoinesi. 30-vuotiaana huomaat, ettei kaiken syöminen olekaan niin helppoa, sillä kaikki jämähtää kehoon kuin liima.

Työ:

18-vuotiaana et oikein edes jaksa odottaa sitä, että valmistut ja pääset kokopäivätöihin. 25-vuotiaana aloitat vihdoin oman urasi rakentamisen. 30-vuotiaana huomaat, että työstä on tullut paikka, jossa vietät suurimman osan ajastasi.

Parisuhde:

18-vuotiaana uskot sokeasti siihen, että rakkaus on ikuista. 25-vuotiaana olet jo särkenyt sydämesi ainakin kertaalleen. 30-vuotiaana tajuat, että rakkaus satuttaa ja on ikävääkin, mutta silti kaipaat sitä.

Matkustelu:

18-vuotiaana matkat koostuvat kavereiden kanssa vietetyistä bilelomista. 25-vuotiaana haluat kokea ja nähdä kaikkea hyvin eksoottista. 30-vuotiaana haluat hienon hotellin ja rauhallisen rannan.

Lapset:

18-vuotiaana ajattelet kaikkien lasten olevan suunnattoman suloisia. 25-vuotiaaana havahdut siihen, että ystäväsi alkavat perustaa perhettä. 30-vuotiaana tajuta, että biologinen kellosi ei suostu hiljenemään.

Alkoholi:

18-vuotiaana ajattelet vain, mitä enemmän sen parempi. 25-vuotiaana juot itsesi humalaan vain erikoistilaisuuksissa. 30-vuotiaana sen sijaan huomaat, että muutamakin olut saa aikaan suunnattoman kovan krapulan, joten vietät aikaa baareissa entistä vähemmän.

Perhe:

18-vuotiaana tappelet vanhempiesi kanssa lähes kaiken aikaa, sillä he eivät vain ymmärrä sinua. 25-vuotiaana soitat heille aina ennen tärkeitä päätöksiä. 30-vuotiaana tajut, että olet muuttumassa äidiksesi/isäksesi.

Lähde: Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat